Svadba v telefóne – 6 tipov svadobných aplikácií, ktoré vám uľahčia plánovanie

Rozmach technológii a rôznych aplikácii neobišiel ani takú udalosť akou je svadba. Či už vám do vášho veľkého dňa „D“ ostáva rok, pár mesiacov či pár dní, pomôcť vám môžu rôzne mobilné aplikácie, vďaka ktorým na nič nezabudnete. Aké si teda do mobilu inštalovať?

Smarty Svadobný Sprievodca & Odpočítavanie

Jednoduchá, hravá a pekne spracovaná aplikácia, ktorá vám postkytne všetko, čo potrebujete jedným klikom. Pekne spracovaná grafika odpočítava dni do svadby, ponúka harmonogram, možnosť naplánovať si rozpočet, harmonogram svadobného dňa či zoznam hostí. Ďalšou výhodou je, že celá aplikácia je v slovenskom jazyku a tak žiadna z budúcich neviest nebude len bezducho klikať na kolonky. Aplikácia dokonca obsahuje aj veľa rád a tipov ako svadobné plánovanie a svadbu zlepšiť a na čo nezabudnúť.

Jedinou nevýhodou je, že aplikácia nemá možnosť zdieľanie pre vašu polovičku či družičky.

SPR Svadobný manager & widget

Ďalšia svadobná aplikácia v slovenskej mutácii, ktorá je veľmi jednoduchá na používanie a ovládanie. Prehľadne si v nej urobíte zoznam hostí, dokonca si k jednotlivým hosťom môžete pridávať rôzne poznámky, potvrdiť či sa zúčastnia či pridať poznámku, že sú vegetariáni. Skvelým nástrojom je aj možnosť vytvorenia zasadacieho poriadku, ktorý tak môžete mať stále po ruke a nemusíte si zapisovať poznámky a čakať do večera, kým prídete domov a zapracujete si ich.  Dizajn aplikácie si môžete navrhnúť podľa seba hneď po otvorení. No a plusom je, že aj táto aplikácia v sebe má automatické odpočítavanie do vašej svadby.

V tejto aplikácii si môžete ukladať aj fotografie, návrhy svadobných pozvánok či nastaviť si dôležité úlohy s možnosť upozornenia

Bridescloud

Menej graficky hravá je česká aplikácia bridesclud. Pôsobí skôr analyticky a je vhodná pre nevesty, ktoré potrebujú všetky informácie na jednom mieste bez zbytočných „čačiek-mačiek“. Aplikácia nepoužíva odpočítavanie do svadby, je písaná v českom jazyku a rovnako tak si v nej viete vytvoriť zoznam hostí či zasadací poriadok.

Ak je vám anglický jazyk blízky a nenašli ste sa ani v jednej zo spomínaných aplikácii, vyskúšajte nasledovné:

Wedding happy – Táto bezplatná aplikáciu je ako váš osobný asistent. Je vopred nabitý úlohami, dokonca vás upozorní, keď sa blížite nejaký termín, na ktorý by ste nemali zabudnúť.  Výhodou je, že vám táto aplikácia umožňuje zdieľať veci so snúbencom, rodičmi či družickami…

Carats & Cake – Videli ste niekedy svadobnú fotografiu a premýšľali ste: „Kto vytvoril tento skvost?“ alebo „Musím mať tie topánky!“ Carats & Cake aplikácia vám poskytuje prehľad všetkých predajcov použitých pri skutočných svadbách (stravovacie služby, kvetinárstvo, fotografi atď.). Prezrieť si tak môžete celé portfóliá, recenzie a následne sa inšpirovať či rezervovať.

Trello – táto aplikácia je úplne iná ako všetky svadobné. Využívajú ju často veľké firmy, ktoré si takto zadávajú úlohy, označujú v nej ľudí zodpovedných za vybavenie a prehľadne vidia, čo je v akom štádiu. Ak nepotrebujete zbytočne ozdobené aplikácie a ide vám iba o pragmatický nástroj, s ktorým jednoducho naplánujte svadbu, využite práve túto.

Text: Michaela Hlipalová

Foto: web, fotobanka

0 komentárov

Pridaj komentár