POVEDZTE ÁNO JESENNEJ SVADBE NA ZÁMKU

Oranžová, žltá, červená, či všetky odtiene hnedej už čoskoro vystriedajú zelené odtiene leta. Je to znamenie, že prichádza bohatá pani jeseň, ktorá maľuje svojou paletou všetko navôkol.

Ak aj vy hľadáte dokonalý termín na váš deň D a milujete farebné divadlo, ktoré si pre nás príroda pripravuje každý rok a rozhodne nepatríte k tým, ktorí holdujú horúčavám povedzte vaše ÁNO jesennej svadbe na Zámku Vígľaš.

Teplé tóny oranžovej a hnedej ešte nikdy nevyzerali lepšie. Nechajte sa inšpirovať fotoeditoriálom, ktorý sme si pre vás pripravili v spolupráci s tými najlepšími, a to práve preto, aby ste sa presvedčili, že výrazné aranžmány na vašej svadobnej hostine môžu len príjemne prekvapiť.

Doprajte vašim hosťom neopakovateľný zážitok, v ktorom sa bude snúbiť originalita s jednoduchosťou. Presvedčte sa, že populárne pampas trávy v kombinácii s jasnými tónmi pani jesene sú tou správnou voľbou pre vašu oslavu.

Ak ste detailistka a hľadáte aj spôsob, ako vhodne do tohto jesenného prostredia zasadiť svoje svadobné šaty, buďte odvážna a doplňte svoj outfit boho prvkami, ktoré úplne podčiarknu vašu jedinečnosť. Popusťte uzdu tvorivosti a fantázii a nechajte sa len tak unášať a bohémsky si užívať prítomnosť okamihu. Pridajte nezameniteľnú zámockú atmosféru a o zážitok máte postarané!

Za spoluprácu ďakujeme:

Fotografka: Gabriela Halajová
Modelka: Nina Peniaková
Výzdoba: Eventia
Šaty: Salón Megy
Vlasy: Andrea Vaculčiaková
Candy Bar: Čo ti pečie

0 komentárov

Pridaj komentár