Boli sme na najväčšej svadobnej výstave

Ak ste budúca nevesta, určite to poznáte. Všade, kde sa čo i len jediným slovkom spomenie svadba, všade tam jednoducho musíte byť. A vaši najbližší, samozrejme, s vami.

V Bratislave sa tento rok konal už 13. ročník najväčšieho svadobného veľtrhu. Počas 9. – 10. februára sa Incheba stala stredom vesmíru. Teda aspoň toho svadobného. Kam ste sa pohli, uvideli ste presne to, čo k svadobnej príprave jednoducho patrí. Svadobné šaty rozličných strihov i farebných odtieňov, kompletné sety oblekov aj okúzľujúce inšpirácie na svadobnú výzdobu. Presvedčili ste sa o tom, že umelecké torty, cupcaky a podobné maškrty môžu nie len vyzerať, ale aj chutiť skvele. Nápadov, ako obdarovať svojich hostí, bolo tiež neúrekom. Napríklad aj taký podomácky vyrobený lieskovcovo-čokoládový krém zabalený v chutnej sklenenej fľaštičke. A tie šperky! Dych vyrážajúce briliantové, zlaté aj strieborné obrúčky boli zrazu všetky pod jednou strechou. Stačilo si len vybrať.

Niet pochýb, každý z návštevníkov si určite prišiel na svoje. A teraz vám poviem, ako sme to celé videli my. Okrem toho, že sme na výstave mali možnosť predstaviť vám najnovšie vydanie časopisu Svadba, náš nový portál Niecomodre.sk a vítať vás v stánku, ktorý nám tak nádherne vyzdobil šikovný tím Ambientes, bolo pre nás najsilnejším zážitkom práve osobné stretnutie s vami. Sledovať, ako ste nadšene pobehovali od jedného stánku k druhému, ochutnávali, skúšali, sledovali a viac či menej už pomaličky začali plánovať váš svadobný Deň, bolo úžasné. A úžasné bolo aj pozorovať, s akým obdivom listujete časopis Svadba, s akým záujmom počúvate o projekte Niečo modré, ktorý sme spustili práve pre vás.

Ďakujeme, že ste prišli, a tie z vás, ktoré s prípravami ešte len začínate, sledujte nás online a na výstavu určite príďte aj o rok. Radi Vás uvidíme.

Anežka

Foto: MEMO photo agency

0 komentárov

Pridaj komentár