Očakávania

Chceli by ste chodiť so ženskou verziou seba samého, teda, ak ste muž? Ja som si nič iné nevedel predstaviť. Dovoľte mi v krátkosti zhrnúť hlavné prednosti tejto teórie, ktorá bude slúžiť ako východiskový bod v téme mojich vzťahových očakávaní v mojom single období.

Všetko to stojí a padá na tom, že som človekom rozumovým. To je takmer ako Homo Sapiens, ale chcem tým hlavne zdôrazniť, čo si na vzťahoch všeobecne cením – mieru porozumenia. To, že niekomu rozumiem a že niekto rozumie mne, som odjakživa považoval za základ a vrchol vzťahu zároveň. Snažte sa v tejto chvíli porozumieť vy mne – pochopením niečoho / niekoho som bol vždy tak fascinovaný, že moja predstava neba spočíva v tom, že prežijem životy všetkých ľudí na zemi, počínajúc Adamom a Evou, z ich vlastného pohľadu, a pochopím ich pohnútky, rozhodnutia, radosti a žiale. Paralelne to budem celé konzultovať s Bohom a nakoniec porozumiem celému svetu a budem vedieť všetko. Hej, takýto som ja človek.

Ale vráťme sa k teórii. Sám sebe som odjakživa rozumel, a tak som prirodzene tušil, že čím s čím podobnejším človekom budem chodiť, tým hlbšie sa k sebe dostaneme. Bolo to dvojsečnou zbraňou, lebo to malo za následok odohnanie všetkých, ktorých som často v prvých kolách stretávania sa vylúčil na základe niečoho, čo som považoval za neprekonateľný názorový rozpor. Ale neprekážalo mi to, mal som svoju teóriu a držal som sa jej.

Na druhej strane však treba povedať, že som od svojej budúcej frajerky očakával vlastne upgradnutú verziu seba samého, takého Jaya 2.0 Okrem toho, že by sa mi vo všetkom vyrovnala, mala by ma v 50 % vecí predčiť. Mala byť umelecky zdatná, polo-profesionálne športovať a byť expertkou v niekoľkých, mne neznámych oblastiach, aby som sa od nej mohol všetko naučiť (všímate si tú posadnutosť vedením?) A, samozrejme, som si nikdy o sebe nemyslel málo, takže som, samozrejme, čakal, že moje dievčenské 2.0 ja padne z môjho 1.0 ja na zadok a budeme žiť šťastne, až kým nepomrieme.

Po viac ako roku chodenia s Nikou už nerozmýšľam nad tým, akou verziou mňa je. Rozmýšľam, či sa ja stávam lepšou verziou samého seba. Každý deň, keď sa neposuniete aspoň na číslo 1.0.0.0.0.1 je premárneným, či ste slobodní alebo manželia po dvadsiatich rokoch.

 

Jay

0 komentárov

Pridaj komentár