Ultra violet verzus greenery

V závere minulého roka všetci dizajnéri, kreatívci, módni návrhári a nepochybne aj mnohé z vás – neviest túžobne vyčkávali na to, až spoznajú farbu roka, ktorá má v nadchádzajúcom období  určovať trendy v rôznych sférach, v neposlednom rade aj v koncepte svadobnej výzdoby.

Tohtoročná svadobná sezóna je už v plnom prúde a my môžeme pomaličky sledovať, ako sa u nás udomácňuje farba roka ultra violet. Na nejaké celkové hodnotenie jej obľúbenosti je síce ešte priskoro, no faktom ostáva, že táto farba v súčasnosti ešte stále „bojuje“ s doznievajúcou greenery. Mnoho názorov, s ktorými som sa stretla sa zhodovalo v tom, že farba ultra violet pôsobí na budúce nevesty až príliš dramaticky, sýto a tmavo.  Ak však zvolíte vhodnú kombináciu s rôznymi materiálmi a farebnými odtieňmi, výsledok napokon môže prekonať vaše obavy v tom najlepšom slova zmysle.

S fialovou na tisíc spôsobov

S odtieňom ultra violet, ktorý momentálne kraľuje je potrebné narábať mimoriadne opatrne. Práve pri ňom totiž platí, že menej je niekedy viac. Keď sa rozhodnete ísť s trendmi a farba roka na vašej svadbe jednoducho nesmie chýbať, máme pre vás niekoľko inšpirácií.Kvety a výzdoba

Voľbu kvetov vo vašej kvetinovej výzdobe ako aj v kytici máte možno už dávno definovanú podľa významu jednotlivých kvetín a možno je pre vás určujúca dostupnosť podľa aktuálnej sezóny. Tak či onak, dôležité je farebne to zladiť. Pridajte si do kytice alebo do samotnej kvetinovej výzdoby zeleň, trochu ružovej a bielej a vaša ultra violet zrazu nádherne vynikne. A nezabúdajte dbať na každý detail. Či už sú to vaše svadobné pozvánky, darčeky pre hostí alebo ozdoby na torte.A čo na stôl?

Obrus, taniere, príbor či poháre sú samozrejmosťou prestierania. Ak sa nosnou farbou vašej výzdoby stane práve ultra violet, aj tieto prvky sa tomu musia prispôsobiť. Dôležité je kombinovať, kombinovať a ešte raz kombinovať. Pozlátený príbor ako aj okraj taniera, porozhadzované lupienky kvetov, veľa, veľa sviečok a k tomu výraznejší prvok v ultra violet odtieni na kvetoch vo váze alebo na ponuke svadobného menu dokážu spolu pri stole vykúzliť úžasnú atmosféru.Oblečte si farbu roka

Aj keď platí, že svadobné šaty dávno nie sú už len biele, odtieň ultra violet však do farebnej škály pri ich výbere zatiaľ ešte nepatrí. Ak si vás však nádych tejto farby získal na 100%, vyskúšajte ho aplikovať na šatách družičiek alebo na doplnkoch vášho nastávajúceho.Čím nám učarovala greenery?

Aj keď sme vám ukázali, že odvážnej farby ultra violet sa vôbec nemusíte obávať a s jej pomocou dokážete vytvoriť na svojej  svadbe nezabudnuteľnú atmosféru, ešte stále sa stretávame s doznievajúcimi tónmi jemnej a prírodnej obľúbenej greenery. A niet sa čomu diviť. Má svoje osobité čaro.

Text: Anežka / Foto: McQueens Blog, Brides goes wild, Page of Love, Niagara wedding helper, Floral Atistry, Pinterest, Green Wedding Shoes, Beauty X Bracelets, For the Love of Stationery, Brides, Elle decor, Savvi Formalwear and Brides

0 komentárov

Pridaj komentár