Veci, ktoré by ste počas svadby nemali prestať robiť

Ten Deň už nikdy nevrátite späť. A presne to by pre vás malo byť motiváciou na  dosiahnutie tých najkrajších spomienok naň. Je to o vás, o vašich pocitoch, o tom, že v tento Deň sa vám zmení život. Keď sa o pár rokov pozriete na fotky z najväčšej „párty“ vášho života, nech je to o smiechu, dobrej nálade a o úprimných a pozitívnych emóciách.

Usmievajte sa a myslite pozitívne!

Je to Váš Deň. Jediný v živote. Po boku máte svojho milovaného partnera a okolo seba najbližších ľudí, ktorí s vami prišli osláviť váš životný krok. Čo viac by ste si mohli priať? 

Tancujte, tancujte, tancujte

…a naplno si to užívajte. Nie je vôbec podstatné, že ste predtým neabsolvovali kurzy spoločenského tanca. Štýl kapely alebo DJ-a, ktorých ste si vybrali, vám z nejakého dôvodu „sadol“, inak by ste ich predsa neoslovili. Neriešte teda, či dodržiavate pri danom hudobnom žánri predpísané kroky. Len sa bavte. Ak sa budete baviť vy, budú sa baviť všetci naokolo. Uvidíte!

Odfoťte sa so všetkými

Viem, že pózovanie pred objektívom, kým sa so všetkými prítomnými neodfotíte, sa vám môže na prvý pohľad zdať „príliš“. Nezabúdajte však na to, že takýmto spôsobom prejavíte svojim hosťom úctu a zachováte spomienku. Navyše, dnes sú dostupné rôzne vtipné rekvizity, ktorými môžete toto fotenie oživiť a spraviť aj z neho ďalšiu zábavnú časť programu.

Je to Vaša svadba. Robte to, čo Vás robí šťastnou

Ak sa chcete najesť, jedzte. Ak si chcete pokecať s bývalou spolužiačkou, ktorá kvôli vašej svadbe pricestovala až zo zahraničia, sadnite si s ňou k stolu a porozprávajte sa hoci len chvíľku. Ak túžite aspoň po piatich minútach súkromia so svojím čerstvým novomanželom, nájdite si miestečko, kde budete na okamih len vy dvaja.

Uvedomte si, že je to vaša svadba. Skutočná. Reálna. Už to viac nie je len predstava z Pinterestu. Máte právo robiť si na nej, čo chcete, presne podľa toho, ako to cítite, nie ako sa od vás očakáva.

Vychutnajte si to!

Text: Anežka / Foto: Hannah Costello, Lukas Piatek, The Photo Booth Guys, Fashion SOS, The Snap Bar, Emily Delamater

0 komentárov

Pridaj komentár