Chystáte svadbu? Požičajte si Polaroid

Pripravujete večierok, svadbu alebo narodeninovú oslavu? Vezmite si so sebou Polaroid alebo Instax a odneste si krásny album s fotkami ako pamiatku. Alebo fotky rozdajte hosťom a nechajte ich s nadšením sledovať, ako sa im postupne vyfarbujú priamo v rukách.

Česká spoločnosť Polagraph vám Polaroid či Instax zapožičia úplne zdarma. Vy zaplatíte iba za filmy, ktoré si v požičovni vyberiete. Presvedčte sa o tom sami a navštívte novootvorenú požičovňu Polaroidov v kaviarni Art Books Coffee na Baštovej ulici v Bratislave.

Polaroid ako vynález pochádza už z päťdesiatych rokov, no s príchodom digitálnej fotografie takmer skrachoval. Aj keď sa dnes viac fotí na Instax, ktorý ako konkurent Polaroidu nastúpil v deväťdesiatych rokoch, v čoraz väčšej miere sa môžeme stretnúť s novoobjavením polaroidových fotografií. Príbeh za obnovením Polaroidu je vskutku zaujímavý. Iniciatíva prišla od fanúšikov tejto technológie, ktorým sa podarilo kúpiť pôvodnú továreň a filmy začať znovu vyrábať. Pomaly sa skutočne opäť vracia na výslnie a Instaxu úspešne konkuruje.

Medzi dnešným Polaroidom a Instaxom je veľký rozdiel v tom, že zatiaľ čo Instax je za tie roky technicky dokonalý, nadšenci zo súčasného Polaroidu museli celú tú technológiu vyvíjať odznova. Preto sú fotky z Instaxu technicky perfektné, zatiaľ čo tie polaroidové majú rôzne optické chyby, trochu nerealistické farby a vintage nádych. A práve to má na Polaroide množstvo ľudí rado.

Jedinečné zážitky vďaka jedinečným vynálezom

Kúzlo okamžitej fotografie spočíva jednak v tom, že fotky máte ihneď, ale tiež v radosti, ktorá zo samotného fotenia Polaroidom či Instaxom plynie. Mať fotky hneď znie možno ako samozrejmosť, ale nie je to tak. Na digitálne fotky zo svadby je potrebné väčšinou aspoň dva týždne počkať, než vám ich fotograf pošle upravené. Pri Polaroide alebo Instaxe je to inak. Priamo na svadbe nafotíte portréty hostí, rodiny a kamarátov. Tie sa vám hneď vyfarbia, nalepíte ich do albumu spolu s prianím novomanželom a hneď v deň svadby vznikne nádherný darček plný spomienok. Neskutočnú radosť tak zažijú nielen novomanželia, ale aj svadobní hostia. Pri fotení okamžite vyjde z fotoaparátu papierová fotka, ktorú hosť dostane do ruky a môže sledovať, ako sa mu behom minúty vyfarbuje.  Je to na nezaplatenie.

Požičovňa Polaroidov už aj na Slovensku

Spoločnosť Polagraph sledovaním slovenského svadobného trhu zistila, že aj na Slovensku je množstvo ľudí, ktorí Polaroidom a Instaxom nadšene fotia, no služba zapožičania fotoaparátu na svadbu vyslovene chýbala. Vďaka e-shopu už Slovensko spoločnosť Polagraph zásobuje fotoaparátmi a filmami do fotoaparátov dlho, ale išlo  zväčša o fotografických nadšencov, zatiaľ čo požičovňa fotoaparátov na svadbu je úplne pre každého. Nielen, keď máte vlastnú svadbu, ale aj v prípade, že premýšľate nad svadobným darom pre kamarátov. V požičovni Polaroidov, ktorú nájdete v Bratislave si úplne zadarmo požičiate fotoaparát, kúpite si toľko filmov, koľko potrebujete, zaobstaráte si fotoalbum a je to.

Požičanie Polaroidu a Instaxu zadarmo!

Zákazníci si môžu v novootvorenej požičovni Polaroidov požičať Polaroid a Instax úplne zadarmo a platia iba za filmy, ktoré nafotia. Táto výhodná ponuka nie je nijako časovo limitovaná, a práve na tom je táto požičovňa založená. V spoločnosti Polagraph si plne uvedomujú, že so svadbou má človek obrovské výdavky a kupovať si fotoaparát kvôli jednému dňu je predsa nezmysel. Aj napriek tomu si však mnoho ľudí fotoaparát na svadbe zamiluje a aj tak si ho napokon zaobstará. Na začiatok si ho však skrátka môžete požičať zadarmo a ušetrené peniaze investovať do nafotenia viacerých fotografií, ku ktorým si budete môcť zakúpiť aj krásny fotoalbum.

Polagraph.cz – špecialisti vo svojom obore

Polaroidy sa stali akýmsi svadobným fenoménom, a tak aj niektorí predajcovia fotografického vybavenia ponúkajú, že vám fotoaparát požičajú. V spoločnosti Polagraph sa však na Polaroidy a Instaxy špecializujú, preto  tu idete na istotu. Keďže fotoaparátov majú k dispozícii skutočne veľa, sú schopní vám ho požičať, aj keď sa pre neho rozhodnete v poslednej chvíli. Vďaka niekoľkoročným skúsenostiam vám v požičovni Polaroidov  k fotoaparátu ponúknu aj krásne fotoalbumy, fotorekvizity, perá a fixky na písanie svadobných prianí a podobne. V neposlednom rade je spoločnosť Polagraph jedna z mála, ktorá Polaroidy a Instaxy požičiava zadarmo, skutočne sa v nich vyzná a dokáže svojim zákazníkom poradiť. Instantnú a analógovú fotografiu vytvárajú už viac ako osem rokov a môžu sa tak pýšiť aj bohatými skúsenosťami. V požičovni Polaroidov, ktorú nájdete na Baštovej ulici v Bratislave nájdete všetko, čo k foteniu na svadbe potrebujete.

Zdroj: Polagraph.cz

0 komentárov

Pridaj komentár