Ako bolo na fotení v Chateau Appony?

Na Slovensku máme v skutku nádherné miesta. Dôkazom toho je aj prostredie, v ktorom sme fotili náš ďalší fotoeditoriál. Chateau Appony v Oponiciach. Štýlový a impozantný zvnútra, aj zvonku.

Na spoluprácu sme oslovili mimoriadne talentovanú fotografku Gabiku Jarkovskú, o výzdobu sa postarali šikovné dizajnérky z FlorDeLuxe a pred objektívom pózoval nádherný mladý pár – Zuzka a Vilo. O ich dokonalý styling sa pričinil sympatický vizážista Boris Bordács.

Prípravy na fotenie začínali v jednom z luxusných apartmánov kaštieľa. Modelka Zuzka sa zverila do Borisových rúk, zatiaľ čo Gabika fotila detailné zábery prstienkov, pozvánok, svadobných topánok. Medzitým floristky Gabika a Lenka pripravovali vonku kúzelnú výzdobu na obrad aj stolovanie. Zuzka si obliekla nádherné priliehavé svadobné šaty, ktoré zvýraznili jej dokonalú postavu, Vilo si zapol motýlika a manžetové gombíky a hor sa na fotenie. Na stole v jemných tónoch ružovej, bielej a krémovej nechýbali vkusné kvety, sviečky, taniere, príbory, poháre, ale aj cukrovinky v podobe svadobnej torty a makróniek (chutili famózne). Potom sme sa presunuli do jednej z mnohých krásnych častí záhrady, ktorá obkolesuje celý areál kaštieľa. Tam už boli pripravené transparentné Napoleon stoličky a pod jedným z košatých stromov priestor na vyslovenie svojho „Áno“. Príchod nevesty bol silným zážitkom aj vďaka Svadobnému kvartetu (ak je to názov, nechať veľké písmeno, ak nie, dať malé), ktoré dotvorilo neopísateľne nádhernú atmosféru.

To však nie je všetko. Už takmer na koniec dňa, keď slnko zapadalo za obzor sme sa ešte vybrali k Drážovskému kostolíku a ten pohľad stál skutočne za to. Naozaj neuveriteľné z koľkej krásy, ktorá je priamo na dosah, môžeme čerpať.

Koncept a plánovanie:  časopis SVADBA / Foto: Gabriela Jarkovská / Kvetinový dizajn, kvety, tlačoviny: FlorDeLuxe  / Cukrovinky: Kvalitné torty.sk  / Vlasy a make-up: Boris Bordács / Hudobníci: Svadobné kvarteto / Svadobné šaty: Comeco – veľkoobchod / Oblečenie ženícha: Ozeta / Priestory: Chateau Appony, Drážovský kostolík / Stoličky: Event chairs
0 komentárov

Pridaj komentár