Za svadbou do exotiky na palube Air Mauritius

Medzi snúbencami a čerstvými novomanželmi je momentálne najvyhľadávanejšou a zároveň najobľúbenejšou destináciou na svadbu v exotike alebo na svadobnú cestu čarokrásny Maurícius.

Biele pláže lemované kokosovými palmami a pozvoľným vstupom do azúrovomodrého mora plného koralov sú snom každého dovolenkára. Okrem relaxovania na pláži Maurícius ponúka množstvo rôznych zážitkov od šnorchlovania vo vodách hmýriacich sa pestrofarebnými rybami cez vodné lyžovanie, plavby na člnoch so skleneným dnom, cez ktoré vidíte fantastický podmorský život, až po špičkové golfové ihriská.

Tento klenot uprostred Indického oceánu s plážami, vysokými horami s riečkami a vodopádmi, krátermi kedysi činných sopiek a poliami cukrovej trstiny je ideálne miesto pre vašu svadbu či svadobnú cestu.

Vaša cesta za vaším vysnívaným dňom sa začína na palube leteckej spoločnosti Air Mauritius, ktorá je zároveň aj ambasádorom pre ostrov Maurícius. Či už letíte z Viedne cez Paríž, Amsterdam alebo Dubaj, na Maurícius sa dostanete za relatívne krátky čas – 14 hodín. Usaďte sa v pohodlných sedadlách a nechajte sa rozmaznávať palubným personálom, ktorý splní každé vaše prianie. Kvalitné víno, dobré jedlo a široká ponuka zábavy zo zábavného systému zaručia, že na Maurícius priletíte oddýchnutí a zrelaxovaní. 

Ak uvažujete o svadbe v exotike, mali by ste vedieť, že to súvisí aj s množstvom administratívy. Významným kritériom pri výbere samotného rezortu je aj skutočnosť, či svadba uskutočnená na tom mieste je právne platná aj na Slovensku, či má hotel dostatočnú infraštruktúru na zaistenie svadby, aj to, či vám bude celková ponuka vyhovovať. 

Rozhodnutím mať svadbu v niektorej exotickej krajine vás čaká jedinečný zážitok na celý život. Samotný deň D zaručene prežijete bez stresu, pretože všetko za vás zariadi svadobný koordinátor. Navyše si budete môcť dopriať kulinárske špeciality miestnej kuchyne a vychutnať si hotelový luxus a komfort.

Text a foto: Blue Sky Travel

 

0 komentárov

Pridaj komentár