Rozprávková svadba v zámockom hoteli Galicia Nueva

Kde bolo tam bolo. Touto vetou sa začínajú všetky rozprávkové knihy, ale čo keď sa raz stane z rozprávky realita? Ak ste nevesta, ktorá túži po nádhernej rozprávkovej svadbe, mám pre vás to ideálne miesto. V Zámockom hoteli Galicia Nueva nájdete dokonalú harmóniu krás histórie s prvkami dnešnej doby, kde sa budete cítiť ako moderná Popoluška.

Slávnostnú atmosféru umocnia trblietavé lustre na nádhernom sklenenom strope. Je to miesto, ktoré dýcha kráľovskou atmosférou a jeho okolie je zárukou prekrásnych svadobných fotografií. „Najviac je využívaná Dvorana Arcadia s jedinečným skleneným stropom, kam sa zmestí až takmer 250 hostí pri banketovom sedení, civilné sobáše robievame vo vzácnej Župnej sieni s pôvodnými historickými freskami,“ priblížila nám svadobná manažérka Terézia. Podľa jej vlastných slov, nevesty tak na jednom mieste nájdu všetko to, čo potrebujú na svoju nadčasovú svadbu. Ubytovanie v 50 izbách a apartmánoch, priestory na civilný sobáš, zámocký park s rybníkom či kaplnku. V ponuke majú aj svadobný koč a v prípade potreby vie snúbencom naplánovať celú svadbu na kľúč.

„Najdôležitejšie je dohodnúť si termín, a následne na osobnom stretnutí sa porozprávať o predstavách nevesty. Prevediem ich celým zámkom a popíšem naše možnosti. V priebehu pár mesiacov pred svadbou sa potom dolaďujú všetky detaily, od výzdoby až po scenár dňa.“ Okrem klasického konceptu svadby si tak môžete svoj rozprávkový deň namiešať podľa vlastných predstáv.

Zámocký hotel Galicia Nueva je celou svojou kráľovskou atmosférou stvorený pre najkrajší spoločný deň dvoch ľudí. Láska ide cez žalúdok, a preto, ak si prajete prežiť na zámku hostinu ako kráľ a kráľovná, máme pre vás to pravé miesto. Hostia si tu môžu pochutiť na jedlách ako bravčová panenka Wellington, kohút na víne, jahňací hrebienok, hovädzie líčka a mnoho ďalších. Aby však bolo všetko perfektné a dokonalé, zámok Vám ponúka 3 druhy rôznych svadobných balíčkov.

Prvý svadobný balíček s názvom „GACH“ obsahuje: prípitok, slávnostne servírované trojchodové menu, polnočný bufet, kávu, novomanželskú izba Štandard pre mladomanželov na 1 noc a degustáciu servírovaného menu pre 2 osoby.

Druhý svadobný balíček s názvom „DIANA“ obsahuje: prípitok, slávnostne servírované štvorchodové menu, druhú servírovanú večeru, polnočný bufet, kávu, novomanželskú izba DeLuxe pre mladomanželov na 1 noc a degustáciu servírovaného menu pre 2 osoby.

Tretí svadobný balíček s názvom „FORGACH“ obsahuje: prípitok, slávnostne servírované štvorchodové menu, druhú servírovanú večeru, polnočný bufet, kávu, novomanželský Hradný apartmán pre mladomanželov na 1 noc a degustácia servírovaného menu pre 2 osoby.

Svadbu v tomto nádhernom priestore mali aj niektoré známe osobnosti, avšak svoj deň „D“ tu môže mať úplne každý. „Náš klient je pre nás VIP. Citovo na mňa najviac zapôsobila maličká svadba staršieho páru, ktorému vek nebránil ani v prenesení nevesty cez prah,“ zaspomínala Terézia. Preto, ak túžite po rozprávkovej svadbe, tak jedine na zámku Galicia Nueva!

Text: Veronika Grožajová, Foto: Archív Galicia Nueva

0 komentárov

Pridaj komentár