Ako využiť Valentín na nákup svadobných ozdôb?

Sviatok všetkých zamilovaných sa blíži a ak práve plánujete svadbu, môžete ho využiť vo svoj prospech. Rozmýšľate nad darčekmi pre hostí alebo vám chýbajú vhodné dekorácie na svadobnú hostinu? V tomto čase si vyberiete tie najlepšie valentínske vecičky, ktoré premeníte na dekorácie pri prípravách vášho veľkého dňa.

Platí pravidlo, že je dobré mať oči otvorené. V obchodoch objavíte totiž cenovo dostupné dekorácie na  vašu svadbu, ktoré inak zháňate možno aj niekoľko mesiacov alebo ich inokedy kúpite poriadne predražené z internetových obchodov. Valentín je už dávno veľký komerčný sviatok plný naozaj nepotrebných srdiečkovských, ružovkastých a červených vecí…, ale to je skvelé, pretože máte na výber množstvo sortimentu.

Môžete si najprv v hlave vytvoriť istú  predstavu, čo asi na svadbu zháňate, čo vám chýba alebo naopak sa nechať inšpirovať priamo Valentínom okolo vás. Nikdy inokedy nenájdete toľko vhodných dekorácií na svadbu, ako počas tohto sviatku. Ak sa nechystáte sami zdobiť sálu, valentínske nákupy vám pomôžu napríklad i pri darčekoch pre hostí. Počas sviatku zamilovaných objavíte inšpirácie na vyzdobenie auta, domu nevesty i ženícha.

Určite neobíďte srdiečkové nálepky, ktoré umiestnite napríklad na svadobné pozvánky. Neprehliadnite ani dekoračné lepiace pásky a stuhy s motívom lásky. Neskôr nimi ozdobíte svadobné obálky alebo darčeky pre hostí. Z takýchto maličkostí si originálne vytvoríte aj vlastnú svadobnú spomienkovú knihu. Skvelé sú aj drobné valentínske krabičky – vašich svadobčanov nimi potešíte. Stačí, ak do nich vložíte nejakú maličkosť (cukríky, bonbón, magnetku…).

Práve teraz je čas nájsť aj originálne rekvizity na vaše svadobné fotografovanie. Čo tak dáždnik v tvare srdca? Cenovo dostupné nájdete aj balóny – červené, ružové a, samozrejme, v tvare srdiečok. Poslúžia vám nielen ako fotorekvizity, ale tiež ako zábavka pre najmenších svadobných hostí. Predstavte si okamih, keď vychádzate z kostola a vaši priatelia s rodinou majú v rukách takéto rozkošné balóny. Pomocou valentínskych dekorácii si môžete vytvoriť aj peknú fotostenu.

Plánujete candy bar? Nakúpte si počas Valentína v predstihu cukrovinky v tvare srdiečok. Sladký stolík bude úžasným sladkým i dekoračným spestrením vašej svadby, ak už teraz kúpite valentínske hrnčeky, poháre, vázičky so srdiečkami a krásnou dominantou candy baru môžu byť i rôzne sladkosti v tvare srdiečok. Skúste si vybrať lízanky, bonbóny i drobné cukríky. Všetky tieto sladké drobnôstky budú parádnou ozdobou vašej hostiny.

Fantázii sa medze nekladú, a preto môžete valentínske dekorácie premeniť na tie svadobné.

Veronika

Foto: Pinterest

0 komentárov

Pridaj komentár