Časopis SVADBA 2020 bude na najväčšom svadobnom veľtrhu

Pár týždňov dozadu sme pre vás pripravovali časopis SVADBA 2020 a už čochvíľa bude na svete! Ako každý rok, náš časopis nájdete v novinových stánkoch na celom Slovensku, ale aj na Svadobnom veľtrhu v Inchebe Expo Aréne v Bratislave. Už druhý februárový víkend, 7. – 8. februára 2020 sa na vás veľmi tešíme.

Počas týchto dvoch dní si časopis budete môcť premiérovo kúpiť v balíčku priamo na mieste. Aby ste mali malú predstavu, čo v najnovšom čísle nájdete, niečo vám prezradíme. Časopis SVADBA má na Slovensku stabilné miesto už 20 rokov. Snažíme sa pomôcť budúcim nevestám, aby toto jedinečné obdobie zvládli čo najkrajšie aj vďaka skúsenostiam, radám a inšpiráciám, ktoré starostlivo vyberá do každého čísla. Do najnovšieho čísla sme pre vás pripravili témy ako: ekologické svadobné šaty, vhodné doplnky pre ženícha, DIY nápady, tipy od našej skvelej Soničky, ako zabaviť svadobných hostí, kvety vo svadobnej výzdobe podľa ročných období, či trendy vo svadobných portrétoch. So svadobnými dodávateľmi sme pre vás urobili pútavé rozhovory o svadobných šatách, priestoroch, ale tiež o tom, ako si spomienky a fotky na váš svadobný deň môžete uchovať. Dúfame, že sa vám čítanie SVADBY bude páčiť a v niečom vás inšpiruje. Snažíme sa pre vás tvoriť s láskou, a ak sa s našimi čitateľkami stretneme na výstave aj osobne, veľmi sa potešíme. Budeme vďačné, keď sa pri našom stánku zastavíte a poviete nám, ako plánujete svoj svadobný deň vy. Presne tieto chvíle nás napĺňajú nesmiernou energiou.

Otázkou ostáva, či sa vám oplatí na takúto akciu ísť. Myslím si, že určite áno. Na výstave si urobíte aspoň nejakú predstavu o vlastnej svadbe a spoznáte sa s množstvom rôznorodých dodávateľov. Možno práve tu nájdete to, čo na svoju svadbu ešte hľadáte. Svadobné šaty rôznych trendy strihov či farieb, obleky pre ženícha či originálne svadobné výzdoby. Na výstave môžete takisto ochutnať vynikajúce cupcaky, maškrty a zmrzlinu. Nájdete tam tiež nápady, ako obdarovať svojich hostí alebo rôzne malé drobnosti, ktoré váš svadobný deň urobia nezabudnuteľným. Skvelým tipom je nájsť si na výstave svadobné obrúčky. Skoro všetky zlatníctva nájdete pod jednou strechou a môžete si tak vybrať obrúčky rovno na mieste, dokonca v lepšej cene než inokedy. Svadobná výstava je vhodná nielen pre budúce nevesty, ktoré majú do svojho veľkého dňa ešte kopec času, ale aj pre tie, ktorým sa už svadba blíži. Preto sa príďte pozrieť na najväčší svadobný veľtrh na Slovensku a zažite neopakovateľnú atmosféru s nami. 

Text: Veronika Grožajová / Foto: Kudivani Photography

0 komentárov

Pridaj komentár