Čím obdarovať svoju polovičku vo svadobný deň?

Samozrejme, tým najkrajším darom bude, že sa v tento Deň darujete jeden druhému na celý život. Ak však túžite túto vašu výnimočnú životnú udalosť ešte viac ozvláštniť, spríjemniť a spraviť z nej nezabudnuteľný okamih na začiatku vašej spoločnej cesty, máme pre vás zopár tipov.

Fotoaparát

…a pribaľte k nemu aj milý odkaz, že ho máte na to, aby ste zaznamenali všetky dôležité momenty, ktoré vás v živote čakajú. Čo tak zvečniť váš prvý večer v spoločnom byte po celodennom sťahovaní? Alebo prvý víkend, ktorý spolu strávite turistikou ako čerství novomanželia? A čo vaša vysnívaná svadobná cesta, budovanie hrubej stavby vášho rodinného domčeka či zaznamenávanie deväťmesačného kúzelného obdobia, počas ktorého sa budete tešiť na vaše prvé bábätko?

Prekvapenie v podobe úniku na dovolenku

Či už si to naplánujete na posledný víkend pred svadbou alebo naopak hneď po nej a po opadnutí všetkého stresu, spoločné chvíle vo dvojici vám môžu len a len prospieť. Ak ste organizáciu vašej svadby nechali na profesionálov z agentúry, nemáte sa čoho obávať a pokojne si môžete dopriať víkendový relax ešte pred samotnou svadbou. Rovnako však aj v prípade, že si svadbu pripravujete sami. Stačí predsa rozdeliť úlohy vašim najbližším z rodiny a kamarátom a vy sa môžete pokojne vybrať načerpať silu do najbližších kúpeľov s kompletným wellness servisom. Ak by vás však neprítomnosť počas svadobných príprav, naopak, ešte viac rozhodila a vaša svadobná cesta je v nedohľadne, naplánujte si víkend vášho čerstvého novomanželského života na nejakom odľahlom romantickom mieste až po svadbe. Darčekovú poukážku však odovzdajte svojej polovičke v deň vašej svadby.

Parfum, šperk alebo náramkové hodinky

„Drobné“ darčeky, ktoré zaručene potešia. Možno vaša polovička už roky sníva o značkovom parfume, no bolo treba šetriť na svadbu, na spoločné bývanie, na budúcnosť…

Vkusný šperk a náramkové hodinky sú tiež skvelým tipom na darček, ktorý ani po rokoch používania nestratí svoj šmrnc, práve naopak. Jeho hodnota bude stúpať a okrem obrúčky vám bude aj tento doplnok dennodenne pripomínať Deň vašej svadby.

Dekorácia do vašej spoločnej domácnosti

Môže to byť kus nábytku, ktorý vás pri vašej nezáväznej prechádzke po obchodnom centre na prvý pohľad oboch upútal alebo aj niečo menšie. Obraz na stenu, CD vášho obľúbeného interpréta alebo kvet v črepníku, ktorý vášmu domovu vdýchne život.

Romantická večera deň pred svadbou

Staré známe „Láska ide cez žalúdok“ vám môže znieť ako klišé, ale povedzme si úprimne, niečo na tom bude. Možno ste toho posledné dni pred svadbou veľa nezjedli, no aspoň v predvečer vášho veľkého Dňa by ste sa už mali upokojiť a poriadne sa najesť. Zatvorte sa so svojou polovičkou do kuchyne, pripravte si spolu ľahkú a chutnú večeru, zapáľte sviečky, otvorte si fľašu vína a začnite sa tešiť.

Autor: Anežka / Foto: unsplash, onewed.com

0 komentárov

Pridaj komentár