Čo sa vám zaručene stane na svadbe, aj keď to nechcete dopustiť…

Plánovanie svadby je náročné obdobie, počas ktorého miliónkrát zmeníte názor, pohádate sa so svojou polovičkou aj na úplných drobnostiach a chvíľami možno dokonca začnete ľutovať, že ste si nezorganizovali len jednoduchý skromný obrad za prítomnosti rodičov a dvoch svedkov.

Aj v svadobný deň sa môže objaviť zopár „chybičiek krásy“. Netreba panikáriť, stačí s tým len počítať.

Na mnoho vecí jednoducho zabudnete

Mať detailne pripravený harmonogram vášho Dňa je kľúčom k úspechu. Aj napriek tomu sa však môže stať, že zopár detailov jednoducho vynecháte. Predsa len, nevydávate sa každý deň. Možno sa zabudnete ráno najesť, možno nebudete piť toľko tekutín ako by ste mali, možno si zabudnete dať voňavku… Myslite však na to, že máte vedľa seba svoje družičky a najbližších, ktorí vám s každým problémom určite pomôžu.

Nie všetko pôjde presne podľa plánu

Určite sa to stane! Nech sa tomu bránite akokoľvek, stane sa to! A je to normálne. Nemôžete predsa neustále dohliadať na to, či všetko prebieha tak, ako ste to naplánovali. Veď by ste si ten deň vôbec neužili. Že majú niektoré z kvetov vo vašej výzdobe trošičku iný odtieň ako ste si predstavovali? Alebo že sú servítky naaranžované v inom tvare ako ste pôvodne plánovali? Či dokonca to, že sa DJ-ovi do playlistu dostala pieseň, ktorú ste razantne odmietali? To je ukážka len niekoľkých prípadov, kedy sa plán nezhoduje s realitou. Ale to je predsa nič v porovnaní s tým, že v tento Deň si navždy poviete svoje „áno“ a uvedomíte si, že ste dokázali zorganizovať svadobnú hostinu pre všetkých vašich hostí. Nikto si ani nevšimne drobné neplánované zmeny vo výzdobe. Všetci si budú pamätať vás a atmosféru, ktorú na vašej svadbe mali možnosť zažiť.

Čas bude bežať prirýchlo

Prípravy na váš svadobný deň trvajú niekoľko mesiacov, samotná svadba len niekoľko hodín. Preto sa ju naozaj snažte vychutnávať predovšetkým so svojou polovičkou. Ak si aj nestihnete so všetkými zatancovať, porozprávať sa, venujte sa naozaj najmä jeden druhému a určite si nájdite chvíľku aj pre svojich rodičov. Pre nich je to tiež jedna z najemotívnejších chvíľ v živote.

Budete vyčerpaní

Ráno sa prebudíte do náročného, ale výnimočného Dňa, počas ktorého si len málokedy sadnete bez toho aby ste niečo riešili, s niekým sa zhovárali alebo sa fotografovali. Ak sa chcete popritom všetkom ešte zabaviť a úplne sa nezblázniť, myslite na to už pár dní pred svadbou a doprajte si relax. Objednajte sa na masáž, dohodnite si kávu s kamarátkami, v pokoji si prejdite posledné detaily svadby a rozdeľte im úlohy. Užite si posledné chvíle slobody a tešte sa na ten Deň! Už nikdy sa nezopakuje.

Anežka

Foto: Tim Waters, Elicia Bryan, Ariana Tennyson, Patrick Karkkolain

0 komentárov

Pridaj komentár