A čo tak svadba na Valentína?

Ak ste sa práve zasnúbili a začínate plánovať termín vašej svadby, možno vás bude zaujímať, či je 14. február naozaj najžiadanejším dňom v roku alebo je to len mýtus. Prevádzkovateľov hotelov v rôznych kútoch Slovenska sme sa pýtali ako to funguje u nich. Aké boli ich odpovede? Naozaj pociťujú enormný záujem o rezerváciu svadobných priestorov práve na deň sv. Valentína?

ÁNO

Zuzana (Banská Bystrica)

Každoročne sú páry, ktoré obľubujú tento magický dátum. My sa snažíme vyjsť v ústrety snúbencom, a pokiaľ v tomto termíne nemáme už rezervované iné oslavy, sme veľmi radi, keď im môžeme zorganizovať celú svadbu. V stredu 14. februára tohto roku máme tri svadby v našich troch sálach a v sobotu po Valentínovi máme tiež svadobné rezervácie na všetky naše priestory. Je to ešte dátum aj pred veľkonočným pôstom, preto je vhodný pre mnohé páry.

Jana (Trenčín)

Tento rok sa o tento dátum bili dva páry. Len o tom nevedeli. Jednému snúbeneckému páru to akosi nevyšlo, a tak sa ďalší pár potešil, ktorý vyčkával, či sa svadba v hoteli potvrdí. Valentínsky termín si však treba rezervovať v predstihu, pretože v našich priestoroch organizujeme aj valentínske večierky s rezerváciou hostí. Máme dve sály, preto v jednej z nich bude svadba a v druhom budú páry, na ktorých to možno ešte len čaká.

Róbert (Bratislava)

Valentínske svadby sú u nás veľmi obľúbené. Nevesty preferujú červeno-bielu výzdobu alebo ružovo-bielu. Srdiečka musia mať všade. Pre novomanželov je ich svadobný deň o to výnimočnejší, že sa berú počas sviatku zamilovaných. A ich hostia môžu u nás stráviť taktiež pekný valentínsky večer, či dokonca valentínsku noc, ak sa rozhodnú ubytovať v našich apartmánoch.

NIE

Jana (Nitra)

O tento dátum je mimoriadny záujem, ak Valentín vychádza na sobotu, čo je, samozrejme, málokedy. Úradne sobáše počas Valentína sme už mali v našom hoteli a to nielen soboty, ale aj bežné pracovné dni, keď Valentín vyšiel napríklad na utorok. Dokonca poskytujeme možnosť sobášiť sa priamo v našich priestoroch a snúbenci to radi využívajú. Nedá sa však povedať, že by u nás valentínske svadby praskali vo švíkoch.

Ivana (Košice)

Valentínske svadby nie sú v našom hoteli preferované viac, než tie bežné. Skôr by som povedala, že ich je menej, keďže sobôt a ostatných dní je viac. Ale zvláštny záujem sme v našom hoteli nezaznamenali. Skôr sú to zásnuby, alebo pekné romantické večere, ktoré v našom hoteli každoročne robíme. Vieme pomôcť aj originálne pri žiadostiach o ruku, tak ako to vidíte vo filmoch, a to tak, že uložíme snubný prsteň na dno pohára a podobne. Závisí to od požiadaviek budúceho snúbenca.

Aneta (Piešťany)

Myslím, že oveľa viac svadieb je v zahraničí, kde som pôsobila niekoľko rokov. Mávali tam aj hromadné svadby alebo sa brali dvojičky, počas 14.2. to boli v našom zahraničnom hoteli také netradičné svadobné udalosti. Na Slovensku prebieha Valentín tak bežne. Tohto roku nemáme dokonca žiadnu svadbu, preto si u nás stále môžete rezervovať stôl pre vás a vašu polovičku.

Text: Veronika / Foto: Pinterest

0 komentárov

Pridaj komentár