DEMETRIOS

Značka Demetrios nesie názov po svojom zakladateľovi, ktorým bol Demetrios James Elias. Ako mladý chlapec imigroval so svojou rodinou do USA. Ešte počas štúdia vypomáhal svojim rodičom v svadobnom salóne v Ohio, ktorý prevádzkovali. Postupom času jeho láska k svadobnému módnemu priemyslu rástla a aj  jeho vášeň k dizajnovaniu svadobných šiat.

V roku 1980 sa jeho sen začal stávať realitou. Počas jednej noci sa mu podarilo premeniť neznámy miestny obchod na prosperujúcu medzinárodnú spoločnosť. Dnes svadobné butiky po celom svete s hrdosťou predávajú svadobné šaty značky Demetrios, ktorá sa stala ikonou svadobného módneho priemyslu. Svadobné šaty Demetrios ponúkajú ženám široký a univerzálny štýl, vďaka čomu sa táto značka radí medzi špičku svadobných dizajnérov vo svete.

Kolekcia značky Demetrios na rok 2018 zachytáva základ romantiky a jej vzhľad vyžaruje eleganciu, modernosť a nadčasovosť.

Je zložená z rôznych siluet šiat vrátane A-línie, plesových šiat, rybieho chvosta a splývavých šiat.  Okolie krku je charakterizované prekrytým živôtikom bez ramienok, rolákovým strihom, V-strihom alebo v tvare srdca. Základné látky použité na výrobu ohromujúcich svadobných rób sú čipka, satén, tyl, korálkový tyl a krep. Aj keď základ farieb tejto kolekcie tvorí slonovinová a biela, nájdeme tu aj pôvabný výber zlatej a telovej farby.

Medzi hlavné prvky tejto dychberúcej línie patria zmyselné šnurovačky, rôzne neobyčajné typy rukávov a odhalené ramená. Ústrednou myšlienkou tejto kolekcie svadobných šiat Demetrios je atraktívny vzhľad vo forme odnímateľnej vlečky a tiež snímateľného bolerka, krátkych rukávov a plášťa. Ďalšou črtou sú 3-D kvetinové komponenty, ktoré hrajú v tejto kolekcii významnú rolu – práve tieto detaily sú romantické a veľmi rafinované. V kolekcii nájdete aj krásne korálkové prvky, benátsku vyšívanú čipku aj množstvo jemných detailov na chrbte, v okolí krku, na živôtiku aj rukávoch v slonovinovej a telovej farbe.

Ako vždy, aj tohtoročná kolekcia značky Demetrios sa zamerala na detaily, dizajn a kvalitu, ktoré všetkým šatám dodali vlastnú unikátnosť a špeciálny dotyk.DEMETRIOS COLLECTION

Každý dizajnérsky kúsok tejto kolekcie venuje veľkú pozornosť detailom a kvalitným materiálom a tým zanecháva Demetrios na každom kúsku svoj nenapodobiteľný rukopis.

PLATINUM BY DEMETRIOS

Luxusná, honosná a oslňujúca kolekcia svadobných šiat. Ak sa túžite stať kráľovnou, vyžarujúcou čaro a pôvab, môžete si byť istá, že vďaka šatám z tejto kolekcie sa tak stane a nikto z prítomných na Vás tak skoro nezabudne.

DESTINATION ROMANCE

Jemný a zasnený štýl svadobnej kolekcie s nádychom prírody, ktorý je boho, éterický a vzdušný. Hľadáte niečo také? V tom prípade je Destination Romance práve pre Vás.

Text: Anežka / Zdroj: Demetrios, Barcelona Bridal Week / Foto: Demetrios

0 komentárov

Pridaj komentár