O dodaváteľovi

Penzión Zwicker sa nachádza v novovybudovanom jazdeckom areáli a nesie sa v duchu prešovskej koniarskej tradície. Prostredie koní si získa nejedného hosťa. Je to unikátne miesto na okraji Prešova, ktoré spája v sebe naoko nespojiteľné – históriu, tradíciu, kone, chutné jedlo, moderný prístup a štýl. Reštaurácia ponúka tradičnú slovenskú kuchyňu v modernom šate. Varíme pre Vás poctivé jedlá z tých najkvalitnejších surovín a v našej kuchyni uprednostňujeme lokálnych dodávateľov.
Ak ste niekedy túžili po netradične tradičnej veselici v obrovskej „stodole“, tak Penzión Zwicker je Vašim vysnívaným miestom na svadbu. Každá svadba u nás je výnimočná a má svoje neopakovateľné čaro. Urobíme všetko preto, aby ste prežili rozprávkovú svadbu, na akú nikdy nezabudnete.
Náš areál ponúka jedinečné priestory na Váš veľký deň. V Zwickeri je možné uskutočniť aj samotný obrad, večerať budete pri svetle z krištáľových lustrov a tancovať môžete pod holým nebom. Veríme, že Vás aj Vašich hostí očarí unikátna atmosféra štýlového interiéru aj exteriéru a poskytne Vám nezabudnuteľný zážitok.

Fotogaléria

Aktuálne novinky priamo na váš e-mail.