O dodaváteľovi

Originalita, jedinečnosť, štýl… také sú šaty zo svadobného salónu PRIME

Tužíte po výnimočných šatách, ktoré nebude mať žiadna iná nevesta? Ste náročné a chcete Vášmu budúcemu manželov a svadobným hosťom vyraziť dych? Ak áno predstavujeme vám miesto, ktoré Vám pomôže splniť si vaše sny. Svadobný salón PRIME pôsobí na slovenskom trhu už šiesty rok. Každú svadobnú sezónu ohúri unikátnymi šatami a inak tomu nie je ani teraz. Prečítajte si rozhovor s majiteľkou Majkou Debnárovou, ktorá sa stojí za úspechom svadobného salónu PRIME a vyberá pre vás len tie najoriginálnejšie kúsky.

V salóne PRIME môžu nevesty nájsť rôznorodú paletu šiat. Aké šaty nevestám ponúkate a aký štýl šiat je pre váš salón charakteristický?

Do našej ponuky sa snažíme vyberať svadobné šaty, ktoré sú niečím výnimočné, ako vravia naše nevesty, naše šaty sú „Iné“. Svetoví módny dizajnéri vedia veľmi dobre, čo robia a do návrhov svadobných šiat vnášajú stále niečo nové, čo zákazníčky očarí. Nové materiály, prvky, štýl, či strihy, alebo ich kombinácie, o ktorých sa nám ani nesníva, zaručujú, že každá nová kolekcia nám vyrazí dych. Je veľmi ťažké vyberať nové kolekcie, keďže každé šaty sú svojim spôsobom niečím krásne. U nás v Prime salóne sa riadime našimi pocitmi a nebojíme sa siahnuť aj po modeloch, ktoré akoby predbehli dobu istým neštandardným spôsobom. A neskôr pri skúškach s nevestami v salóne máme nesmiernu radosť vždy, keď si práve takéto odvážne modely nájdu svoje nevesty a nám sa potvrdí správnosť nášho výberu.

Každá nevesta sníva o dokonalých svadobných šatách. Dokáže si z vašej ponuky vybrať ktorákoľvek nevesta alebo je pre váš salón PRIME typický skôr špecifický štýl šiat?

Chceme sa odlíšiť od bežnej ponuky svadobných šiat, preto do našej ponuky zaraďujeme modely pre nevesty, ktoré chcú vyčnievať z davu a hľadajú niečo nevídané. Avšak, u nás si nájdu šaty aj nevesty, ktoré hľadajú jednoduchú eleganciu, či šaty s ľahkosťou vintage štýlu.

Čo majú Slovenské nevesty radi?

Slovenské nevesty majú vycibrený vkus, ktorý je však veľmi rôznorodý a stonásobne platí, koľko ľudí, toľko chutí. Neexistujú jedny najdokonalejšie svadobné šaty, pretože pre každú ženu sú dokonalé nejaké iné – tie jej. V ktorých, keď sa uvidí, cíti, že sa sama sebe páči, že sa v nich našla, že je to ONA. Ten pocit radosti, ktorý nám častokrát vyvolá zimomriavky a vtisne aj slzy do očí, je neopísateľný.

 

Kolekcie svadobných šiat si u vás môžu nevesty zapožičať aj kúpiť. Vedia si nevesty u vás kúpiť svadobné šaty, ktoré si samy nakombinujú z viacerých modelov ?

Čoraz viac neviest túži mať svoje vlastné svadobné šaty. V tomto smere poskytujeme zákazníčkam jedinečnú možnosť mať svoje vysnívané značkové svadobné šaty ušité podľa jej predstáv. Šaty sa šijú priamo na mieru, nevesta si vie vybrať zo širokej palety štýlov, strihov materiálov a každým vyladeným detailom sú dotiahnuté až k dokonalosti.

Ak ste nevestou, ktorá túži po exkluzivite a salóne, ktorý Vám splní aj tie najnáročnejšie požiadavky salón PRIME je pre Vás ten pravý. Pocit, kedy Vás zaplaví pocit šťastia, keď sa vidíte v zrkadle a už nemáte potrebu nič riešiť, je neopakovateľný. Nebojte sa experimentovať a nájdite si aj vy tie pravé svadobné šaty na Tomášikovej 5 v salóne PRIME v Bratislave.

Svadobný salón PRIME

Tomášikova 5 BRATISLAVA

0917 583 589

www.salonprime.sk/

Fotogaléria

Aktuálne novinky priamo na váš e-mail.