Domáci Candy bar

V posledných rokoch sa stal candy bar súčasťou takmer každej svadby. Za mňa osobne palec hore. Chceme začať chodiť na dovolenky na Mars, tak prečo by sme mali na svadbách tlačiť punčáky, ktoré boli v kurze za čias našich starých mám. Nič proti punčákom. Princíp, kde si sami vyberáte z mnohým dobrôt od cheescaku na milión spôsobov cez pannacoty až po poctivé domáce vychytávky je skvelý. Každý dezert je naozaj premyslený a prepracovaný a vy máte pocit, že si vás hostitelia naozaj chceli uctiť. Aspoň takto to mám ja.

Ak ste si teraz pomysleli, že takáto paráda určite nebude lacná, tak máte pravdu. Práve preto vám ponúkame nápad, ako si urobiť candy bar svojpomocne. Všetky dobrôtky pre Vás pripravila Lucka Cviková z Kvalitné torty.sk.

Ak máte vzťah k pečeniu, tak aj sama, no minimálne viete zapojiť mamku, budúcu svokru, sestru či družičky. Každý svojou malou časťou určite rád pomôže a spolu si tak bez veľkých starostí alebo financií zabezpečíte bohatý a chutný candy bar.

Napríklad taká palacinková torta – originálna a pritom ju zvládne aj vaša babka. Ak prestriedate pri lepení aj palacinky z tmavého cesta, na tanieri bude vyzerať o to lepšie.

 

Ďalším vďačným tipom sú cupcakes na mnoho spôsobov. Inšpirujte sa!

 

 

Veľmi šikovným receptom sú aj snehové pusinky, ktoré si tiež viete farebne prispôsobiť.

 

 

Nakoniec nestarnúce linecké – ktoré milujú deti, ale aj dospelí – pri troche fantázie ich môžete pripojiť aj k menovkám vašich hostí.

 

Ak by sa vám napriek tomu zdalo, že by to chcelo aj poriadnu tortu, tu je nápad od Lucky, ako si ju ozdobiť originálne – rozumej, pokojne na ňu aplikujte všetko, čo máte radi a čo dobre vyzerá.

 

 

 

 

Takže nadišiel čas, aby sme všetky dobrôtky, ktoré sme si pripravili  spojili do krásneho a pôsobivého candy baru. Výhodou je, že nielen vynikajúco chutí, ale aj skvelo vyzerá.

 

 

 

 

 

Myslím, že sme vám urobili chúťky a môžete smelo začať premýšľať nad tým vaším candy barom.

Text: Nikoleta Mackovjaková / Foto: Nikoleta Mackovjaková / Výzdoba: FlorDeLuxe / Cukrovinky: Kvalitné torty.sk 

 

 

 

0 komentárov

Pridaj komentár