Farba roka 2019

Living Coral alebo inak žiarivá koralová, to je farba roka 2019! Nežná, ženská, energická či optimistická, takto môžeme charakterizovať tento jedinečný odtieň. 

Každý rok sa nesie v znamení novej farby, ktorá bude určovať aj nasledujúce trendy celých 12 mesiacov. Jej vplyv sa bude šíriť svetom a či chceme alebo nie, zasiahne aj naše slovenské svadby. Po zoznámení sa s trendy greenery, výrazným odtieňom zelenej či ultra violete glamour farbou sa však nemáme čoho báť, skôr naopak. Koralová je farba rodiny, radostných zážitkov, ktoré, vraj, umožňujú spojenie a intimitu. Je teda ideálna práve na svadby, ktoré sú prelomovou zmenou a začínajú písať novú životnú etapu.

Vibrácia tejto farby roka pôsobí dynamicky a jej vyžarovanie nás doslova omladzuje. Už pri príprave svadby sa necháme unášať týmto žiarivým odtieňom, v ktorom sa spája nádych romantiky s energiou aj vášňou. Energia plná lásky a radosti tak môže prúdiť a starať sa o pohodovú atmosféru počas celej svadby. Krásne vynikne pri bielej, telovej, zelenej či tyrkysovo modrej.

Predsa len, farba living coral je svojská, a ak ju chceme na našej svadbe, bude si to vyžadovať nápad, inováciu a kreatívneho ducha. Netreba sa toho však báť, pretože možno práve tá vaša svadba sa bude niesť v žiarivej koralovej. 

 

Text: Veronika Grožajová / Foto: Pinterest

 

 

0 komentárov

Pridaj komentár