FRESH & ROLL

Zažite chuť pravej talianskej zmrzliny

Plánujete svadbu? Túžite svojim hosťom pripraviť niečo originálne, niečo jedinečné a nezabudnuteľné? To môžete dosiahnuť či už nejakou časťou programu, estetickým zážitkom z výzdoby, alebo špecifickým gurmánskym prekvapením. Ak vás zaujala práve tá posledná možnosť, máme pre vás jeden tip. Originálnu rolovanú zmrzlinu, ako ju nepoznáte.

Výnimočnosť zmrzliny Fresh & Roll sa ukrýva priamo v jej základe, ktorý tvorí pravé talianske gelato. Okrem toho je v ponuke aj smotanový, jogurtový či vegánsky základ alebo sorbet. Na svoje si tak príde naozaj široké spektrum zákazníkov.

Pri zmrzline presne podľa vašich predstáv môžete kombinovať čerstvé ovocie, sušienky a rozmanitú ponuku ďalších ingrediencií. Táto pravá talianska zmrzlina je pripravovaná klasickým remeselným spôsobom a garantuje spojenie skutočnej kvality, čerstvosti a originality. Každá porcia je jedinečná, vyrobená priamo pred vašimi očami, čo je zárukou toho, že sa vám do rúk dostáva tá najčerstvejšia zmrzlina.

Vďaka cateringu Fresh & Roll sa rolovaná zmrzlina s originálnym rukopisom môže objaviť priamo na vašej svadbe. Okrem čerstvej zmrzliny tak vašim hosťom zabezpečíte aj jedinečný zážitok z jej výroby. Pozrite sa sami:

Zdroj: Fresh and Roll 

 

 

0 komentárov

Pridaj komentár