HISTORICKÁ NEVESTA

Hľadáte dokonalé svadobné šaty, najlepšie obrúčky, inšpiráciu na perfektný svadobný účes či originálne svadobné oznámenia? Všetko pre nezabudnuteľnú svadbu nájdete na výstave Svadobné dni & Beauté od 21. do 22. februára v Nitre.

Dva dni v druhej polovici februára budú patriť všetkým, ktorí sa chystajú povedať si svoje áno a záleží im na každom detaile. Rozhodovanie o štýle a dizajne jedného z najdôležitejších dní v živote človeka spríjemnia prezentácie svadobných salónov a módnych návrhárov, vystúpenia svadobného pianistu Petra Zbraneka a speváka Itcha Pčelára.

Naj nevesta / Naj ženích bude aj tento rok prestížna súťaž plná estetiky. Úlohou súťažiacich bude vystihnúť prvky na základe názvu témy, ktoré zakomponujú do svojich modelov, a tým ponúknu vlastnú víziu dokonalej nevesty. Modely s nádychom časov minulých budú vystihovať tému tohto ročníka, ktorou je „Wedding history time BRIDE or GROOM“ (Historická nevesta).

Vlasovú šou príde predviesť víťaz prestížnych medzinárodných ocenení Alexander Sokolov. O dokonalý vzhľad vlasov, brady a fúzov všetkých moderných mužov sa postarajú barbieri Ladislav Baláž a Jozef Baláž, ocenení na medzinárodnej súťaži Barber Battle, Michal Lenčéš a Lukáš Šebo zo štúdia LeRen. Svoje umenie predstaví tiež barbier a kaderník Strýko Waleed. Vizážistické umenie predvedú výherkyne celoslovenských súťaží „Vizáž roka“, „Naj nevesta“ a vizážistky z agentúry LeRen. 

Jedenásty ročník výstavy Svadobné dni & Beauté bude prebiehať súčasne s výstavami Rybárstvo, Poľovníctvo a Včelárstvo. V jednom čase a na jednom mieste si tak prídu na svoje nielen budúce nevesty, ale i nadšení rybári, poľovníci a včelári.

Novinky zo svadobnej oblasti si minulý rok na výstavisko Agrokomplex prišlo pozrieť viac ako 5 600 návštevníkov. Veľké množstvo rôznych druhov svadobnej výzdoby, svadobných klenotov, oznámení, šiat a svadobnej gastronómie ponúkne verejnosti výstava Svadobné dni & Beauté aj v roku 2020. Rozprávkovú atmosféru zažije každý, kto bude chcieť nahliadnuť na to najlepšie, čo sa v najbližšom období vo svadobnej móde chystá.

0 komentárov

Pridaj komentár