Nie je stolička ako stolička

Možno si poviete, že je to detail, ktorému pri svadobnej výzdobe neplánujete venovať zvýšenú pozornosť. Ešte predtým by ste si však mali uvedomiť, že dnes to už ani zďaleka nie je len o svadobnej miestnosti, vyplnenej stoličkami obalenými do bielych návlekov a previazaných menej alebo viac nápadnou mašľou.

Inšpirácií na svadobnú výzdobu je nespočetné množstvo. Či už tomu veríte alebo nie, neopakovateľnú atmosféru v priestore, v ktorom sa bude odohrávať nie len váš svadobný obrad, ale aj svadobná hostina, dokáže umocniť aj výber tých pravých stoličiek.

„Chiavari“ stoličky

Momentálne sa tešia veľkej obľube aj u nás na Slovensku. Či už sa rozhodnete pre svadbu v kaštieli, alebo v svadobnom „párty“ stane, týmito stoličkami nič nepokazíte. Sú ozdobou samy o sebe, a tak nie je nutné ich nejak špeciálne dozdobovať.

„Chameleon“ stoličky

Sú skvelou voľbou, ak vašej svadbe chcete vdýchnuť aspoň štipku pompéznosti. Hodia sa do veľkých otvorených priestorov a podobne ako pri „chiavari“ stoličkách, ani tu nepotrebujete na stoličky umiestňovať žiadne výrazné prvky výzdoby. Charakteristické operadlo na „chameleon“ stoličkách je nápadné tak akurát.

„Ghost“ stoličky

Stoličky na svadobnej hostine sú nenahraditeľné. Ak však chcete dosiahnuť to, aby vynikla výzdoba na stoloch a stoličky sa stali takmer neviditeľným prvkom, toto je tá správna voľba pre vás. Vďaka ich nenápadnosti si tak môžete dovoliť nastylovať stoly pre vašich hostí do výraznejšieho obrusu alebo naň umiestniť väčšie množstvo kvetov.

„Bentwood cafe“ stoličky, „Cross-back“ stoličky, „Folding-lawn“ stoličky

Všetky tieto typy spája to, že sú vyrobené z dreva, že vyzerajú rovnako dobre aj v bielom aj v hnedom farebnom odtieni a hodia sa ako do interiéru, tak aj do exteriéru. Každá z nich je charakteristická svojím jedinečným tvarom a len drobná ozdoba v podobe zelene alebo lesných kvietkov spolu dokáže dotvoriť tú pravú atmosféru.

Text: Anežka / Foto: Southern Events Party Rental Company, Magnificent Moments Weddings, Clearly Classy Events, Redhouse Barn Your Wedding Your Way, Complete Function Hire, Premier UK Events Ltd, Style le aisle, Mondo Floral Designs, It´s a party Miami, Settings Event Rental, Pinterest, Bandoo Events Solutions

 

0 komentárov

Pridaj komentár