Niečo modré – miesto, kde si každý "niečo" nájde

Píše sa rok 2018. Na internete sa objavuje čoraz častejšie niečo modré. Zvedavosť ma nepustí, a tak si to teda rozkliknem. Všímam si pekné logo, rafinovane zakomponované srdiečko. To však nie je všetko. Vidím naozaj krásne fotky, zaujímavé témy, šaty, šperky, kvety, dokonca možnosť kúpiť si časopis. Kde to vlastne som?

Dovoľte, aby sme sa vám predstavili. Sme tím mladých, energických ľudí, ktorí milujú detailnú krásu a krásu detailov. Snažíme sa vymýšľať, tvoriť, inšpirovať vás a nechať sa inšpirovať. Dôkazom toho sú aj naše vlastné fotoeditoriály.

 

 

Na našom blogu sa každý deň dozviete niečo nové a zaujímavé. Hlavným cieľom je pomôcť vám pri riešení toho vášho dňa.

Milujeme, keď láska dvoch mladých ľudí ešte len začína, a milujeme svadby. A presne o tom je rubrika Reálna svadba.

 

To, ako pripraviť nezabudnuteľný deň pre vás a vašich hostí poradí talentovaná dizajnérka Gabika v rubrike Radí profesionál.

 

DIY – okienko nápaditých možností vás povzbudí k tomu, že množstvo dekorácií (nielen svadobných) si dokážete vytvoriť aj sami.

 

Okrem toho vám exkluzívne iba na našom portáli prinesieme Jayov svet, vďaka ktorému my ženy (možno) lepšie pochopíme, ako sa na svet okolo nás pozerá taký muž.

Život po svadbe naozaj existuje a prináša so sebou neuveriteľné množstvo krásnych momentov. Presvedčte sa o tom spolu s nami.

V našej ponuke nebude chýbať ani výber tých najšpičkovejších dodávateľov. Nájdete u nás odborníkov na svadobné šaty, pánsku módu, vizáž, topánky, doplnky. Na výber máte aj ponuku služieb špičkových fotografov, kameramanov a svadobných dizajnérov.

 

To najlepšie z najlepšieho nájdete v časopise Svadba. Ten si môžete jednoducho zakúpiť v printovej alebo elektronickej podobe.

Veríme, že na portáli niečo modré nájdete všetko, čo potrebujete, ba viac. Budeme veľmi radi ak sa s nami podelíte o vaše dojmy z príprav aj z priebehu vášho svadobného dňa. Taktiež vám radi zodpovieme všetky vaše otázky a prijmeme námety na to, čo by podľa vás mohlo ostatných zaujímať.

Ďakujeme za vašu priazeň a tešíme sa na stretnutia s vami.

 

 

0 komentárov

Pridaj komentár