POVEDZTE SI „ÁNO“ V PRÍSTAVE RUŽÍ NA POBREŽÍ JADRANSKÉHO MORA

O rozprávkovej svadbe, snehobielych šatách s nekonečnou vlečkou a dni „D“, na ktorý nikto nezabudne, sníva každá budúca nevesta. Predstavíme vám miesto, ktoré nielenže splní všetky tieto sny do bodky, ale v mnohom ich aj prekoná. Luxusnú svadbu zorganizovanú na mieru môžete mať v historickom prostredí hotela na brehu mora, kde sa budete cítiť ako princezná. A to vďaka nádherným miestam, kde kedysi dávno oslavovala dôležité udalosti vo svojich životoch aj rakúsko-uhorská aristokracia.

Ikonický hotel Kempinski Palace v slovinskej Portoroži zohráva viac ako sto rokov kľúčovú úlohu v živote mesta nazvaného „prístav ruží“. K hotelu patrí chránený park, kde svedkami vášho svadobného obradu môžu byť vysoké storočné stromy a stredomorský vánok v ich korunách. Romantický obrad môžete mať aj streche hotela s bezkonkurenčným výhľadom, či na rozľahlej terase pred sálou Crystal Hall, odkiaľ budete mať výhľad na historický park, ale tiež na pokojné more v zálive pri hoteli. Svadobný obrad však môžete mať aj priamo na pláži Palace Beach.

„Svadobný deň je oslavou lásky a je plný drobných detailov, ktoré spolu vytvoria nezabudnuteľné spomienky. Sme perfekcionisti a myslíme na každú drobnosť. Dôkladne plánujeme a organizujeme každú jednu svadbu, či ide o samotný svadobný obrad alebo recepciu či veľkú svadobnú hostinu,“ hovorí Nermina Vilic zodpovedná za eventy a svadby v hoteli Kempinski Palace Portorož. „Svadby robíme na mieru, presne podľa požiadaviek mladomanželov. Sme však zároveň v pozícii konzultanta a na základe našich bohatých skúseností s organizáciou rozprávkových svadieb vieme dobre poradiť to, čo je najvhodnejšie a najefektívnejšie,“ dodáva.

Historický hotel na pobreží v minulosti rada navštevovala aj talianska herečka Sophia Loren, ktorá sem priniesla atmosféru talianskej „La Dolce Vita“. Jej meno „Sophia“ nesie aj hotelová reštaurácia zapísaná do michelinského sprievodcu. Ustrice, ryby, jedlá dochutené hľuzovkou a bohatá ponuka vín uspokojí všetkých hostí – gurmánov na vašej svadobnej hostine. Tá sa môže konať v sále Crystal Hall s nádhernými krištáľovými lustrami, ktorá je srdcom hotela, na terase pred Crystall Hall alebo v komornej atmosfére Gentlemen´s saloon.

Mohli by sme vám odporučiť, aby ste sa prešli na dlhé drevené mólo na pláži, kde si spravíte svadobné fotky na pozadí nádherného azúrovo modrého Jadranského mora. Alebo sa môžete dať vyviesť dobrodružnými veteránmi do olivových hájov, kde vám fotograf spraví romantické zábery so slnkom presvitajúcim cez konáre obsypané olivami. No aj samotný hotel ponúka množstvo rozprávkovo krásnych miest na svadobné fotenie. Či už sa odfotíte pred hotelom v záhrade alebo v majestátnej Crystal Hall, jeho zákutia so zachovanými historickými prvkami váš svadobný album naplnia originálnymi fotkami, ktoré zachytia tie nezabudnuteľné momenty, prežité počas svadobných dní v Portoroži.

Ikonický hotel Kempinski Palace v slovinskej Portoroži je vzdialený len približne päť hodín cesty po diaľnici od Bratislavy. Ubytovanie ponúka v izbách v historickej časti hotela, ale tiež v pristavanej modernej budove, ktorá v tomto roku prešla komplexnou renováciou. Vybrať si môžete aj zo šiestich rozľahlých apartmánov vrátane prezidentského, aby váš pobyt mal naozaj kráľovský nádych. K legendárnemu hotelu patrí aj spa s vonkajším a vnútorným bazénom naplneným slanou morskou vodou. Jedinečná atmosféra hotela na pobreží Jadranského mora, gastronomické zážitky pod vedením michelinského šéfkuchára a autentická lokálna kultúra, spravia z vašich svadobných dní nezabudnuteľný zážitok nielen pre vás, ale pre všetkých vašich hostí.

 

0 komentárov

Pridaj komentár