Rande fotenie Romany a Mateja

Vždy, keď si pozerám fotografie mladého párika na ich „obyčajnom rande“ pred svadbou a následne fotky z ich svadobného dňa, mám tendenciu porovnávať ich. Aj napriek tomu, že sa na tých fotkách nachádzajú tí istí ľudia, nikdy to nie sú tí istí ľudia. Z mnohých rande fotiek mám pocit, akoby tam boli zaznamenané naozaj posledné chvíle ich najväčších bláznovstiev a tie bezstarostné okamihy slobodného života.

Myslím si, že rozhodnutie nafotiť pred svadbou rande fotky je určite tým správnym. Netreba to však brať na ľahkú váhu a aby boli vaše predstavy stopercentne naplnené, nechajte sa nafotiť profesionálnym fotografom – ideálne tým, ktorý vás bude fotiť aj vo svadobný deň. Okrem toho, že získate skutočne kvalitné, profesionálne fotografie, budete mať navyše možnosť nacvičiť si rôzne pózovačky a aj vďaka tomuto foteniu sa lepšie spoznáte s človekom, ktorého ste si vybrali, aby zachytil tie najkrajšie, najemotívnejšie a neopakovateľné chvíle vášho svadobného dňa.

Rande fotenie Romany a Mateja prebiehalo v okolí Topoľčian asi dva mesiace pred svadbou. Keďže Romana bola tou nevestou, ktorá trvala na tom, že žiadne svadobné portréty nechce (nakoniec ich aj tak chcela), rozhodli sa absolvovať toto predsvadobné minifoteníčko.

A výsledok stojí naozaj zato. Štýlové, mladistvé a zároveň úprimné fotografie s nádychom niečoho jedinečne umeleckého.

Text: Anežka / Foto: Katarína Žitňanská – PANAMERA motion pictures

0 komentárov

Pridaj komentár