Rozprávkovo-zimná svadba

Na záver tejto dlhej zimy sme si pre Vás pripravili inšpiráciu v podobe zimnej svadby, “ušitej” na mieru fotografke Katke (Katarina Petrasova Photography) a jej snúbencovi Edovi.

Farebnosť výzdoby sa niesla v snehovej bielej, doplnená kontrastnou zlatou a striebornou. Kvety sme zvolili v bielo-zelených odtieňoch, medzi nimi úžasný ranunculus, ruže, tulipány, kaly a lysianthus. Aby sme vytvorili tú pravú zimnú náladu s puncom elegancie a luxusu, krásne nám na to poslúžili biele glitrové obrusy, ktoré sa trblietali ako sneh. Množstvo sviečok sa na nich prekrásne odrážalo. Krištáľové klubové taniere budili dojem ľadu a aby sme ho trochu opticky „roztopili”, doplnili sme ich zlatým príborom, ktorý vytvoril krásny kontrast.

Pre túto rozprávkovú svadbu sme ako čerešničku na torte zvolili transparentné Napoleon stoličky, ktoré sedeli do tejto témy ako uliate. Tieto stoličky sa krásne vynímali na svadobnej hostine, rovnako ako na romantickom svadobnom obrade, ktorý sa odohrával v prekrásnom prostredí Domaše, pri zapadajúcom slnku na terase hotela Zelená Lagúna. Tú sme posiali palmovými listami a množstvom sviečok, aby sme podporili výnimočnosť okamihu, keď si tento krásny a výnimočný pár povedal svoje „áno”.

Krajší záver svadobnej sezóny sme si ani nemohli priať.


Text:
Gabriela Sýkorová Hyllová – Flordeluxe/ Koncept, výzdoba, kvety a tlačoviny: Flordeluxe

0 komentárov

Pridaj komentár