ROZŠÍRTE SVOJE PORTFÓLIO – SVADOBNÝ FOTOEDITORIÁL 2020 na západnom Slovensku a kurz svadobný fotograf

Svadobní fotografi Darina a Tomáš organizujú ďalší svadobný fotoeditoriál pre fotografov, tento krát však na západnom Slovensku. Ak by ste sa však chceli dozvedieť viac o tom ako fotiť svadby, organizujú pre Vás aj kurz svadobného fotografa. 

Svadobný fotoeditoriál západné Slovensko

Svadobný fotoeditoriál sa bude fotiť v Modre s tímy najexkluzívnejšími dodávateľmi. Deň by ste začali fotením príprav a detailov nasledovalo by “prvé videnie sa” nevesty so ženíchom. Potom Vás čaká viacero úžasných lokácií v nádhernom areály. Na záver nádherný západ slnka s manželmi.

Dátum: 9. augusta 2020 (nedeľa) 
Trvanie: cca 10 hodín
Miesto: Modra, Pod Gaštankou 
Cena: 189€ (Obed, malé občerstvenie počas dňa, káva/čaj je v cene.)

Viac informácií nájdete tu: https://darinatomas.sk/svadobny-fotoeditorial-2020/

Kurz svadobný fotograf

Dozviete sa všetko, čo potrebujete vedieť: ukážu Vám všetky ich znalosti, ako sa presadiť medzi konkurenciou, marekting – za rok z nuly plný kalendár, tvorba vlastného webu a ako na prvé priečky v googli, výber techniky, čo všetko potrebujete, naučíte sa ako pracovať s fotoaparátom na svadbe, odskúšate si fotenie v rozličných podmienkach, praktické fotenie na reálnom páre, nádherné svadobné portréty na rozšírenie portfólia, exkluzívny dodávatelia a nádherne lokácie penzión St. Martin, rýchli výber a úprava fotiek v Adobe Lightroom a veľa iného.

Dátum: 1-2. augusta 2020 
Trvanie: dvojdňový kurz, 8+6 hodín
Miesto: Penzión St. Martin, Spišské Podhradie
Cena: 299€ (malé občerstvenie počas dňa, káva/čaj je v cene.)

Viac informácií nájdete tu: https://darinatomas.sk/produkt/kurz-svadobny-fotograf-ako-my-fotime-svadbu/

0 komentárov

Pridaj komentár