Secesná svadba

Na svadbe Bašky a Peťa sme pracovali vyše roka. Ich svadba sa niesla v netradičnom secesnom šýtle Art Nouveau. Tento výber plne korešpondoval s miestom svadby – hotelom Slávia v Košiciach, ktorý sa celý nesie v pôvodnom secesnom štýle.

Baška s Peťom sú veľmi milý a výnimočný pár a na ich svadbe sme mali možnosť realizovať naozaj veľmi veľa úplne originálnych detailov.

Svadobné tlačoviny boli inšpirované obrazmi anglického secesného básnika a textilného dizajnéra Williama Morrissa. Práve jeho ornamentálne návrhy gobelínov sme použili ako pozadie jednotlivých tlačovín ako čísla na stoloch, menu či „ save the date“ karty. Kedže tieto ornamentálne obrazy sú veľmi výrazné, na odľahčenie sme využili čistú slepotlač na bielych krabičkách pre hostí a svadobných obálkach s monogramom Bašky a Peťa.

Farebnosť sa niesla vo výraznej a typicky secesnej smaragdovej farbe v kombinácii so zlatou, bielou a jemnou púdrovou ružovou. Ako detail sa objavoval symbol vážky, rovnako typickej pre secesiu. Tú sme využili ako brošňu na svadobných pierkach či servítkach, ktoré sme previazali smaragdovou zamatovou stužkou, doplnenou práve maličkými zlatými vážkami.

Kvetinová výzdoba bola slobodná a voľná väzba navodzovala dojem romantickej záhrady. Do výzdoby sme použili úžasné hortenzie, lysiantus, pivónie, skalné ruže, eukalyptus, parvifogliu… Všetky detaily boli absolútne prepracované a výnimkou nebol ani candy bar a svadobná torta.

Veľmi sme si túto svadbu užili. Baška s Peťom nám naozaj prirástli k srdcu a sme vďační za takúto príležitosť a priestor sa naplno realizovať.

Koncept, svadobná a kvetinová výzdoba, tlačoviny: www.flordeluxe.sk / Cukrovinky: Lucya Cvik www.kvalitnetorty.sk / Priestory: Boutique hotel Slávia / Foto: Mirka Puchert, Rasťo Blažko / Make-up: Tatar Krizsta Makeup / Šaty nevesty: Odette Fedorová

0 komentárov

Pridaj komentár