Snívate o jedinečnej a luxusnej svadbe? Potom by ste ju mali mať v Hoteli Capital**** v Nitre.

Mať dokonalú svadbu je snom každej nevesty. Niektoré preferujú jej skromnejšiu podobu vo forme malej rodinnej svadby doma na záhrade, iné si zas rady potrpia na luxuse, jedinečnosti a najmä prvotriednych službách, vďaka ktorým bude svadobný deň nielen krásnym a dokonalým, ale hlavne jednoduchším a uvoľnenejším. Ak je to presne to, čo pre svoju svadbu hľadáte aj vy, potom ste v Hoteli Capital**** na správnom mieste.

Hotel Capital**** sa nachádza na západe Slovenska, priamo v centre mesta Nitra. Rovnako ako samotné mesto, aj on je opradený bohatou históriou. Hotel Capital**** je totiž jedným z najstarších hotelov na území Slovenska. Svoje služby poskytuje už od roku 1933, preto ak túžite po svadbe s nádychom histórie a zmyselnosti, vhodnejšie miesto než takmer sto rokov fungujúci hotel na Slovensku len ťažko nájdete.

Svadba kedysi

Veľkolepé svadby sa v Hoteli Capital**** usporadúvali už v minulosti. Svojimi jedinečnými priestormi dokázal konkurovať aj ďaleko väčším a bohatším mestám, pričom jeho služby vyhľadávala najmä vtedajšia šľachta. Jednou z najznámejších svadieb, ktorá sa podpísala pod slávnu históriu Hotela Capital****, bola svadba grófky Tiffany, ktorá sem svoj najkrajší deň prišla osláviť až z pompéznej Viedne. To bol moment, ktorý v Hoteli Capital**** odštartoval jeho zlatú éru.

Svadba dnes

Dnes Hotel Capital**** ponúka vynovené svadobné priestory vhodné aj pre náročných hostí. Svadobná sála a jej elegantný priestor ponúka pestré možnosti svadobnej výzdoby, vďaka čomu si tu svoj vysnívaný deň dokáže predstaviť každá nevesta. Kapacita svadobnej sály je do 50 hostí, pričom k nej patrí aj priestranná jedáleň vhodná na umiestnenie švédskych stoloch, večerných bufetov či iného občerstvenia. Okrem toho sú súčasťou hotela aj nové priestory Capital Clubu, ktoré môžu poslúžiť ako príjemné rozptýlenie pre svadobných hostí. Napriek tomu však samotné priestory nie sú jediným, čo hotel ponúka. Mladomanželom poskytuje aj možnosť využiť kompletný inventár na servírovanie jedál a nápojov, stoly, biele obrusy a návleky na stoličky či zlaté dekoračné klubové taniere, vďaka ktorým si výzdobu dokážu jednoducho vyskladať aj podľa vlastných predstáv.

Všetko na jednom mieste

Každý mladomanželský pár iste ocení, ak sa počas svadobného dňa nemusí zbytočne náhliť. Ideálne preto je, ak nájdete miesto, kde môžete v pokoji a bez stresu realizovať všetky svadobné prípravy. Hotel Capital**** preto každému svadobnému páru zdarma poskytuje prepychový mladomanželský apartmán. Mladomanželom je k dispozícii už od skorého rána, takže si môžete všetky povinnosti rozumne naplánovať. Okrem mladomanželského apartmánu má však Hotel Capital**** k dispozícii aj ďalších 42 pohodlných izieb a apartmánov, preto ak chcete, môžete rovnakú mieru pohodlia dopriať nielen sebe, ale aj vašim hosťom.

K potlačeniu svadobného stresu určite neprospieva ani to, ak sa musíte presúvať z miesta na miesto. Kontrolovať chodu celej svadby sa vtedy stáva náročnejšou a tým aj stresujúcejšou úlohou. Ideálne je preto, ak máte sobáš aj svadbu na tom isto mieste. Nielen svadobný pár, ale aj svadobní hostia sa budú cítiť uvoľnenejšie a pohodlnejšie. Ďalšou z výhod Hotela Capital**** je preto jeho spolupráca s mestským úradom v Nitre, vďaka ktorej je možné realizovať civilný sobáš priamo v priestoroch hotela. Okrem civilného sobáša je tu však aj možnosť obradu priamo v kostole. V tesnej blízkosti hotela sa totiž nachádza nie jeden, ale hneď niekoľko kostolov, a tak máte dokonca možnosť vybrať si ten, ktorý vás najviac zaujme.

Bez stresu a starostí

Nevesta má byť na svadbe tou, ktorá sa usmieva. Maximum povinností by mala preto položiť na plecia niekomu, komu dôveruje. Presne takou osobou je aj Event Managerka v Hoteli Capital****, ktorá vám nielen pripraví predbežnú cenovú ponuku na mieru, ale aj zodpovie všetky vaše otázky a nejasnosti, na ktoré sa v súvislosti so svadbou v týchto historických priestoroch potrebujete opýtať.

Viac na www.hotelcapital.sk/sk/

https://www.facebook.com/hotelcapitalnitra/

https://www.instagram.com/capitalclubandhotel/ 

0 komentárov

Pridaj komentár