Svadba plná dizajnu

Svadobným témam a štýlom sa medze nekladú. Na slovenských svadbách vidíme pestrú paletu štýlov od vintage, rustikálneho, boho, moderného, extravagantného, glamour, vidieckeho, industriálneho či romantického. Tieto klasické svadobné témy každoročne obohacujú svadobní tvorcovia a samotné nevesty o nové prevedenia, a zároveň k nim pribúdajú úplne nové neopozerané štýly svadieb. Jednu z takýchto moderných svadobných inšpirácií sme sa spolu s fotografickým duom Weddingsisters, pod ktorým stoja fotografky Jana Liška a Petra Bošanská, rozhodli priniesť aj my. A tak vznikol svadobný editoriál plný dizajnu, ktorý v sebe nesie odkaz na prácu šikovných slovenských a českých tvorcov.

Ako vznikal editoriál?

Na začiatku stála myšlienka prepojiť udržateľnosť, módu, umenie a dizajn so svadbou. Rovnako tak ukázať nevestu v módnom svetle cez oko skúsených fashion fotografiek Petry Bošanskej a Jany Lišky. Následne sme spojili niekoľko výnimočných tvorcov, ktorí podporili našu ideu.

Modelku Danielu sme odeli do dvoch krásnych svadobných šiat a jedného svadobného overalu od návrhárky Veroniky Kostkovej, saka od Awa Clothes a šperkov od slovenských šperkárok Juhasz Marta Jewelry, Shem design collective a českej značky Kořeny s přírodou uvnitř. Uvoľnený svadobný účes sme oživili klobúčikom a fascinátorom od Made by Blasko.

Pri tvorbe neviazaných kvetinových aranžmánov sme sa inšpirovali divoko rastúcou záhradou. Svadobný stôl sme nadekorovali v elegantnom prírodnom štýle s minimalistickými dotykom kvetov v handmade keramike od Zheni Studio a “betónovou” tortou od Giraffe Bakery.

Nechajte sa inšpirovať výslednými fotografiami, ktoré zachytávajú nevestu až v troch rôznych kompozíciách a stylingoch. Nebojte sa pri plánovaní vašej svadby siahnuť po slovenských dizajnových prvkoch. Vaši svadobní hostia si zo svadby odnesú nezabudnuteľný vizuálny zážitok a vy budete mať novú prezývku “štýlová”.

 

 

Koncept, kvety, styling a tlačoviny: Svadobná agentúra Holubica https://holubica.sk/ 
Make-up a vlasy: Ivana Pešek
Obraz: Michaela Rázusová Nociarová

0 komentárov

Pridaj komentár