Svadba v srdci vidieckej usadlosti

Svadba prekrásnej Nelky a talentovaného speváka Denisa sa konala neďaleko Bratislavy, v krásnom prostredí Boutique hotela pri mlyne v Lozorne. Celkový koncept výzdoby sme spoločne s Nelkou a Denisom zvolili tak, aby bola svadba elegantná, ale zapadla do vidieckej usadlosti, ktorej srdcom je romantický starý mlyn a jazero plné rýb. Farebne sme výzdobu ladili do odtieňov greenery v kombinácii s púdrovou a bielou. To všetko sme podčiarkli zlatou v podobe jemných detailov s využitím napríklad plátkového zlata. Práve to vytvára prepojenie súčasnosti, elegancie a časov minulých.

Výzvou bolo pre nás už od samého začiatku svadobné oznámenie, ktoré si snúbenci priali mať navrhnuté ako skice ich dvoch. Bolo potrebné, aby sa na seba podobali a zároveň to bolo jemne štylizované a odľahčené. Vznikli z toho čisté minimalistické oznámenia, ktorých ústredným motívom bola spomínaná skica. Priehľadné obálky s bielou pečaťou boli pre toto originálne oznámenie, vytvorené na mieru len pre nich dvoch, dokonalým obalom.

Krásny vonkajší priestor hotela ponúka množstvo zákutí. Práve na jednom z nich, pod korunou starého stromu sa odohrával samotný obrad.  Kvetinová slavobrána dokonale zapadla do tejto atmosféry.


Výzdoba hostiny bola o honosných kvetinových aranžmánoch s množstvom zelene a púdrových a bielych kvetov, v podobe krásnych ruží, hortenzií, čemerice či lysiantu. Tie sme doplnili klubovými taniermi a zlatým príborom. Úplnou bodkou boli svadobné tlačoviny na priehľadnom plaste, potlačené bielou a dotvorené spomínaným plátkovým zlatom.

Bola to krásna svadba a my sa tešíme, že sme mohli byť jej súčasťou.

Kvety, výzdoba, tlačoviny, obrad: FlorDeLuxe / Miesto: Boutique hotel pri mlyne, Lozorno / Foto: FlorDeLuxe, Radovan Škohel, Matej Kmeť

0 komentárov

Pridaj komentár