Svadobná agentúra LKstudio: Láska nemusí byť len ružová

Svadobné agentúry tvoria tí ľudia, ktorí nám pomáhajú sa nerozísť ešte predtým ako sa vôbec pred oltárom spojíme kvôli nekončiacim debatám (a neraz komplikáciám) pri prípravách pred svadbou. LKstudio je najväčšou svadobnou agentúrou na Slovensku, ktorá poskytuje celý repertoár služieb.

LKstudio vo svojej podstate poskytuje hlavne služby fotografovania a videotvorby. Svoju firemnú dušu však delí na omnoho viac strán. V rámci služby LKprint sa postarajú o kompletnú svadobnú grafiku, ktorá sa v hotovej vytlačenej podobe dostane rovno do rúk svadobčanom. Dievčatá zo svadobného salónu LKweddings vám vyčarujú svadobné šaty ako z oriešku pre Popolušku. Nech si vyberiete akýkoľvek priestor na oslavu, LKdecor vám z neho spraví hotový salónik ako zo zámku. A ak túžite po špeciálnom korení pre vašu svadbu, svetelné písmená od LovelyLights rozžiaria vaše iniciály počas celej noci.

Najbližšie týždne sa bude ich pohľad upriamovať na vás, nevesty. Plánuje sa spustenie LKshop, eshopu, kde okrem personalizovaných darčekov nájdete aj bazár svadobných šiat. O krátenie vašich poobedí pri šálke kávy sa postarajú články na novom blogu LKwedblog alebo hostia v podcaste Ľúbiť a kecať.

Zbláznil si sa?!

Meno agentúry je vyskladané z iniciálov zakladateľa, Lukáša Kazíka, ktorý sa snáď s fotoaparátom v ruke aj narodil. S vášňou v srdci a estetikou v oku sa každým rokom viac a viac stával súčasťou sveta fotografov. Práve sa začínalo leto 2007, keď si chcel Luky počas letných prázdnin čo-to privyrobiť. Nadšene svoj úmysel brigádovať ako poštový doručovateľ pre Slovenskú poštu vyrozprával Petrovi Paškovi, zakladateľovi firiem Obedovať a Zľavadňa.sk. „Ty si sa musel zblázniť!“ znela reakcia, „Foť radšej niečo pre mňa, len nezatracuj svoj talent.“ V tom momente sa z chlapčenského koníčka stala práca snov.

Produkty sa vymenili za svadobné páriky a tím sa začal rozrastať. Najskôr pomocnú ruku podal brat Matúš, ktorý doplnil ponúkaný repertoár služieb o svadobné kamerovanie. Prišla kariéra, prišla láska – manželka Veronika, ktorá so sebou priniesla do agentúry ženskú ruku a kreativitu, firma sa rozrástla o dekorácie a svadobné šaty. Dnes ich firma tvorí krásne svadobné spomienky pre stovky neviest a ženíchov, stoja pri ich zásnubách, prvom manželskom bozku aj vítaní ďalšieho páru ľudských nožičiek.

Tak toto sme skutočne my

Od začiatku fungovania sa s chlapcami niesla dobrá nálada, poľahčujúce slová, ktoré zo stresujúcich príprav robili nezabudnuteľný a humorný zážitok. Táto tvár sa s nimi nesie doteraz a je charakteristickou črtou celej spolupráce s nimi. Svadba a láska predsa nie je vždy len o pastelových nežných farbách, kvietkoch či sladkých slovách. Svadba a láska môžu byť aj plné uštipačného humoru a rebelskej čiernej. Práve preto vsadili pri tvorbe novej identity na to, čo majú v DNA. Zvolili si žltú farbu, podčiarkujúci pozitivizmus a tmavosivú, znak nezbedníctva.

Nové logo v tvare srdiečka neznamená však len „robíme to s láskou a vášňou“. Hovorí aj o vašom príbehu, vašej ceste životom, počas ktorej pri vás LKstudio môže stáť a tvoriť vaše spomienky. Však si skúste so svojim partnerom namočiť prsty do farby a vytvoriť spoločne srdiečko, tak ako ste stvorili pred rokmi svoju lásku, keď ste sa zamilovali. Rozhodnutím stráviť spolu život ste svoje polovice srdca spojili do jedného, ktorá vás bude sprevádzať do konca dní. Nuž a vaše spojenie vytvorilo kvapku vašej lásky, kvapku života – dieťa, ktoré ste priviedli na svet. Tieto tri krásne okamihy v jednom logu tak pripomínajú tie životné radosti, pre ktoré sa každému z nás oplatí dýchať.

Tak čo? Poviete im svoje „áno“?

0 komentárov

Pridaj komentár