Svadobné trendy roku 2022

Bude mať vaša svadba prívlastok 2022? Tak to sa môžete inšpirovať trendami, ktoré budú tento rok in! Tu je malý ťahák, aké farby, dekoráciu a štýl svadby bude tento rok v kurze.

Porušenie tradícii

Vzhľadom na pretrvávajúcu kovid situáciu si čoraz viac párov prispôsobuje svadbu a porušuje “staré známe tradície”. Páry sa zo svadobných sál presúvajú do stanov, na záhrady či do domácich priestorov. Do popredia vstupuje individualizmus jednotlivých párov.

Svadba spojená s cestovaním

Jednotlivé krajiny sa otvárajú zatvárajú a neustále sa tak menia cestovné opatrenia. Veľa párov sa preto rozhodne spojiť príjemné s užitočným, vycestujú a svoje áno si povedia v zahraničí. Je to skvelý plán pre dobrodružné povahy, ktoré si chcú skutočne ozvláštniť svoj veľký deň. V tomto prípade vás ale čaká viac “papierovačiek” na úradoch, nakoľko budete mať obrad v zahraničí. Predom si radšej zistite všetky náležitosti, ktoré sa svadby v zahraničí týkajú.

Kvety ako ozdoba

Decentné, nežné mono kytice sa stanú hitom tejto svadobnej sezóny. Podľa názorov svadobných dekoratérov sa do popredia dostanú malé kytičky, vyskladané z jedného maximálne dvoch druhov kvetov. Za tento minimalistický trend môže aj fakt, že korona sťažuje dostupnosť niektorých druhov kvetov, preto sa svadobné výzdoby zamerajú skôr na sezónne a lokálne kvety.

Pokiaľ ide o výzdobu v tomto roku sa opäť vrátia jemné tóny – smotanová, slonovinová či dokonca biela.

Netradičné no praktické

Aj takto by sa dal opísať trend svadobných šiat na rok 2022. Do popredia sa dostávajú jednoduché svadobné šaty, dokonca aj dvojdielne. Skladanie viacerých kúskov dokopy dáva priestor pre kreativitu nejednej neveste. Elegantný top, k tomu sukňa či nohavice sú skvelou voľbou, ak plánujete malú svadbu v kruhu rodiny či sa chcete cítiť pohodlne počas svadobnej párty v stane.

Ženích roku 2022

Nie len svadobné šaty pre nevesty podliehajú trendom. Ako by mal vyzerať ženích, ktorý je in v roku 2022? V prvom rade je dobré si uvedomiť, čo už vyšlo z módy. Totálne zladenie sa s nevestou sa už nenosí. Do úzadia vstupujú aj drevené motýliky, ktoré je lepšie vymeniť za klasické látkové či trendy vzorované. Ženích roku 2022 by mal prispôsobiť svoj oblek štýlu svadby, veľmi populárne sú vzorované obleky a sivé tóny. 

Ak teda plánujete svadbu v tomto roku, želáme vám, nech váš veľký deň dopadne podľa vašich predstáv!

Text: Michaela Macková

Foto: Pixabay

0 komentárov

Pridaj komentár