Svadobný fotoeditoriál 2022 – Darina a Tomáš Photography

Aj tohtoročný svadobný fotoeditoriál je zásluhou svadobného fotografa Darina a Tomáš. Pre tvorbu rozprávkových záberov musí svadobný fotograf brať do úvahy mnoho aspektov. Jeho práca si vyžaduje veľa plánovania a kreativity. Práve vďaka fotoeditoriálu majú fotografi možnosť si cibriť svoje zručnosti, a zároveň rozšíriť svoje profesionálne portfólio.

Svadobný fotoeditoriál sa tentoraz konal v Péchy Country House – v krásnom regióne známom aj ako Toskánsko východu. Toto historické sídlo bolo dokonalým prostredím na zachytenie rozprávkových záberov. Interiér ponúkol fotografom mnoho zákutí a bohatých detailov, ktoré mohli využiť hravým spôsobom. Zatiaľ čo v exteriéri sa im núkalo prirodzené svetlo a romantická scenéria.

Keďže Darina a Tomáš nie sú len svadobný fotograf, ale aj manželský pár, dobre poznajú želania každej nevesty či ženícha. Svadobný fotoeditoriál organizovali s láskyplným ohľadom na všetky maličkosti, ktoré sú v Deň D kľúčové. To sa odzrkadlilo na autentickom priebehu celého podujatia. Vďaka čomu si svadobní fotografi mohli odniesť na záver nielen cenné skúsenosti, ale aj milé spomienky.

Touto cestou by sme sa radi poďakovali všetkým dodávateľom, ktorí sa podieľali na organizácii tohtoročného fotoeditoriálu.

Dodávatelia:

Organizátori svadobného editoriálu: https://darinatomas.sk   
Svadobný oblek: OZETA https://www.ozeta.sk
Svadobné šaty: Bianca https://salonbianca.sk
Kvetinová výzdoba: Puketa od ježka @puketaodjezka
Svadobné oznámenia: Wedin @wedin.sk
Svadobná torta: Monchee’s cake @monchees_cake
Svadobné obrúčky: kvas.ek// Eva Kvasnicová @kvas.ek
Make-up a vlasy: Beauty by Tina https://beautybytina.sk
Miesto fotenia: Péchy Country House https://pechycountryhouse.com
Modelka: Kornélia @korny.y
Model: Janko @jan.k.ko

Darina a Tomas Photographydarinatomas.sk   

Ľubomír Novák – lubomirnovak.sk

Victoria Janov photography –  victoriajanovphotography.com 

OLEKSANDR DIKHTIAR – instagram.com/ph_odikhtiar/

0 komentárov

Pridaj komentár