Svadobný podcast – ĽúbiťaKecať 01

O láske. A najkrajšom dni v živote každej ženy. O tom čo všetko svadba prináša. Starosti, ale hlavne radosti. Jednoducho, ľúbivé kecanie o svadbách s Lukášom a jeho hosťami 🙂

Jedného dňa mi napísal Lukáš, či by sme ako časopis SVADBA a Niečomodre nešli do svadobných podcastov s LKstudiom. Vtedy moje srdce zajasalo a v rýchlosti blesku som mu napísala: „Áno, jasné!“  Po dlhom čase plánovania sme tu s prvým podcastom, v ktorom si ma Lukáš zavolal ako prvého hosťa, čo je pre mňa veľká česť. 

Pre časopis SVADBA som začala písať v roku 2018. Študovala som žurnalistiku a plánovala svadbu, tak som napísala do redakcie, či nehľadajú posilu. Vtedajšia šéfredaktorka Anežka mi napísala, že jasné, a dokonca mi ponúkla vlastnú rubriku – Denník nevesty. Veľmi som sa tešila, že sa môžem nevestám prihovárať, pomáhať im a písať o plánovaní našej svadby. Anežka otehotnela a v redakcii hľadali novú šéfredaktorku. Vďaka našej Nike som sa ňou stala ja, a dodnes som jej za to veľmi vďačná.

Lukáš pred 12 rokmi založil firmu LK Studio, kde ponúka nevestám všetko, čo v svadobný deň potrebujú: fotky, video, decor, tlačoviny, svadobné šaty či osvetlenie. K svojim nevestám, ktoré si LK Studio vyberú, sa snaží pristupovať osobne, kreatívne, aby každá jedna svadba bola originál. Preto vymyslel pre vás aj svadobné podcasty, aby ste spoznali najrôznejších dodávateľov a intenzívnejšie prežívali svadobné obdobie. Každý druhý piatok vám teda Lukáš prinesie prijemný, vtipný rozhovor s rôznymi ľuďmi zo svadobnej brandže.

My sme radi, že sme súčasťou. A nezabudnite sa ľúbiť a kecať.  

Text: Veronika Grožajová

Produkcia: LK Studio

Podcast nájdete aj tu – https://svadbacasopis.podbean.com/

Alebo tu – https://soundcloud.com/veronika-gro-ajov/svadobny-podcast-lubitakecat-01-casopis-svadba

0 komentárov

Pridaj komentár