Westwing Collection: New Heritage

Dedičstvo nás spája s emóciami, preto v tejto kolekcii chceli vo Westwing spojiť eleganciu nadčasových prvkov s novým a sviežim pohľadom. Verím, že medzi všetkými svadobnými článkami Vás zaujme aj bytová inšpirácia. Predsa po svadbe si budete zveľaďovať svoje hniezdočko lásky, a možno práve v kolekcii New Heritage od Westwing, nájdete to pravé pre Vás. 

 
 
Dokonalá vznešenosť klasického štýlu v móde, interiéroch aj v architektúre dostane modernú podobu v oveľa bezstarostnejšom štýle. Áno, je to trošku  nostalgické. Ale tento trend vnáša sviežosť, ktorá je zároveň elegantná a kozmopolitná. Aj napriek tomu, že stále má nadčasové črty, je expresívny a obsahuje kúzlo nových začiatkov.
 
Prispôsobený dnešnej dobe poskytuje nám tiež elegantný, atraktívny štýl, ktorý bez námahy krásne vyniká v modernom svete práve vďaka takým vlastnostiam ako sú úžasné vzory, tapety, modré odtiene zmiešané s kovom a dokonca aj s drevenými kúskami. Interiéry sú stvorené s účelom na privítanie rodiny a priateľov: veľké pohovky, útulné koberce, skvelé jedálenské stoly sú ideálne na hosťovanie a zábavu. 
 

 

0 komentárov

Pridaj komentár