Zažite jedinečné okamihy s Fajna.sk

Láska ide cez žalúdok. Svoje o tom vie aj Martina Milichovská, ktorá svojou túžbou vyčarovať úsmev na tvárach svojich najbližších počas vlastnej svadby vymyslela neobyčajný a osobitý darček. Z nápadu vytvoriť pre nich vlastnoručne vyrobenú domácu nutellu, vznikla zrazu Fajna. Sklíčko plnené lieskovcovo-čokoládovým krémom a previazané stužkou, ktoré nielen úžasne vyzerá, ale aj chutí.

Fajna – pekná a chutná zároveň

Pod značkou Fajna sa ukrýva lieskovcovo-čokoládový krém, ktorý navyše obsahuje kokosový olej, ryžový sirup a kakao. „Vzniklo to v podstate tak, že pri prípravách našej svadby som uvažovala nad darčekom pre svadobčanov. Chcela som však niečo iné, niečo, čo som nikdy predtým na svadbe ako darček nevidela. A tak som vyrobila domácu nutellu a vymyslela som celkový dizajn, ktorý zostal zachovaný až doteraz. Na našej svadbe to malo veľký úspech. Ľuďom sa to zdalo milé a navyše to bolo aj chutné,“ priblížila svoje začiatky Martina. Podľa jej vlastných slov na začiatku nemala vopred pripravenú žiadnu koncepciu a do tohto podnikania sa „vrhla“ len tak. Vytvorila svoj vlastný e-shop a zistila, že Fajna má obrovský potenciál, či už ako darček na svadbu, narodeniny alebo firemné večierky.

Vytvorte si svoju vlastnú Fajnu

Pre Fajnu je typickým prvkom srdiečko nachádzajúce sa v jej logu. Podľa Martiny to možno vyzerá na prvý pohľad prvoplánovo, no má to svoj dôvod. Fajna totiž nie je len potravina. Predovšetkým bola vymyslená ako personalizovaný dar. „Veľmi sa mi páči myšlienka darovať niekomu niečo s vlastným odkazom. Jednoducho niečo originálne, niečo osobné. Aj preto je v logu Fajnej srdce, ktoré symbolizuje určitú emóciu,“ doplnila Martina. Na e-shope si pri produkte Tvoja Fajna môžete dokonca vytvoriť vlastnú etiketu presne podľa vašich predstáv.

S Fajnou na svadbe

Ak plánujete svadbu a hľadáte zaujímavé domáce a handmade vecičky ako výslužky, malé pozornosti či poďakovania pre svadobných hostí, Fajna je stvorená práve pre vás. Originálny domáci lieskovcovo-čokoládový krém si na e-shope môžete objednať v dvoch variantoch – buď menšie 100-gramové alebo väčšie 350-gramové balenie. Postup je úplne jednoduchý. Na webovej stránke fajna.sk v kategórii Svadobná Fajna nájdete odkaz na online formulár, cez ktorý si môžete vybrať dizajn etikiet, vidieť predbežnú cenu a Fajnu si tak rýchlo a pohodlne objednať.

 

Text: Anežka Macková, Foto: Archív Fajna.sk

0 komentárov

Pridaj komentár