O dodaváteľovi

Svadobné miesto v centre Bratislavy krôčik od Michalskej brány

Dokonalá svadba na dokonalom mieste. Centrum Bratislavy je nesmierne krásne, tak prečo si neusporiadať svadbu práve tu? Prvotriedne služby, vďaka ktorým bude svadobný deň nielen krásnym a dokonalým, ale hlavne jednoduchším a uvoľnenejším, to všetko nájdete v dommichalskabrana.sk (tu dáme prelink na váš web)

Možnosť svadby na kľúč, bez stresu a nervozity. Dom Michalská Brána vám zaručí kompletnú organizáciu a dokonca si v historickom centre Bratislavy môžete usporiadať aj svadobný obrad. Catering, dekor, cimbálová muzika, aj také možnosti Dom Michalská Brána ponúka. Ak sa však rozhodnete len pre prenájom priestoru, vidu Vám v ústrety.

Historické centrum Bratislavy je na svadbu ako stvorené. Michalská Brána je jednou z dominánt hlavného mesta, a práve na tomto mieste môžete mať svadbu aj vy. Prípravy a ubytovanie pre hostí blízko sály Vám Dom Michalská Brána zabezpečí v blízkom hotely s neuveriteľnou zľavou. Finančnú kalkuláciu celej svadby urobia na mieru každým jedným snúbencom. Preto ak snívate o svadbe v historickom centre, nebojte sa toho. Individuálny prístup, priestor pre malú alebo veľkú svadby to všetko Vám ponúka Dom Michalská Brána.

Dom Michalská Brána

Michalska 18-20 811 01 Bratislava

+421 940 511 639

dommichalskabrana.sk/

Fotogaléria

Aktuálne novinky priamo na váš e-mail.