O dodaváteľovi

#nechcembyttorta

V našom salóne sa snažíme o to, aby bolo všetko prirodzené a uvoľnené, ale nič sa nesmie ponechať na náhodu. Chceme, aby naše modely neustále napĺňali kritéria modernosti, zvodnosti a mali neopakovateľný štýl a atmosféru romantiky a elegancie. Nami ponúkané šaty sú jednoduché, ľahké a vytvorené z prvotriednych kvalitných látok, ako hodváb, hodvábny šifón a organza, bavlna. V našom salóne nenájdete kruhy, len božsky ľahké sukne.

Modely zámerne vyberáme tak, aby vyžadovali minimálne zmeny. Originálna výšivka, jemná čipka, bavlnené tkané šnúrky a ručné opracovanie – to sú vlastnosti, ktoré sú jedinečné napríklad pre značku Anna Kara, ktorú máme v salóne v najväčšom zastúpení.

Každá svadba je unikátna – či už v podobe luxusných obradov až po svadby, ktoré sa konajú na vidieku alebo naboso na pláži. Každá nevesta je pre nás jedno dobrodružstvo, iné a originálne.

Myšlienke mať svadobný salón sme prišli na chuť náhodne, a to vtedy, keď sa jedna z nás vydávala a zažívala všetko to, čo prežívate vy, milé nevesty. Hľadali sme salón, v ktorom sa budeme cítiť dobre a kde nájdeme tie pravé šaty, v ktorých nevesta nebude vyzerať ako torta. Jednoduché a pohodlné, skrátka šaty na celú noc. Hľadali sme niečo romantické, elegantné, rozprávkové a očarujúce. Veď svadba je deň D, kedy má nevesta žiariť a byť víla.

Pri návštevách salónov sme sa obe zhodli na tom, aké krásne je pracovať „v obchode s emóciou“. Závideli sme tým dámam, ktoré majú moc urobiť ženu šťastnou v momente, keď jej oblečú tie NAJ šaty. Naše nadšenie však rýchlo opadlo, pretože vybrať si z toho, čo v tej dobe ponúkal trh, bolo skôr smutné ako veselé.

Uvedomili sme si túto „obmedzenosť“ a začali sme sa o nej viac rozprávať. Ani jedna z nás nikdy nesnívala o tom, že raz budeme vlastniť svadobný salón. Obe sme mali prácu, ktorá nás bavila aj živila. No aj napriek tomu sme sa do toho pustili. Začali sme sa viac obzerať naokolo a hľadať, čo na našom trhu chýba. Hodiny sme presedeli nad internetom –  zahraničným trhom, a zisťovali sme, čo by sme mohli ponúkať aj u nás na Slovensku. Nemali sme žiadne skúsenosti len prvých 5 kúpených šiat. Vedeli sme však, čo chceme ponúkať:

  • niečo netradičné, krásne a príjemné, neopozerané, bez kruhových spodničiek a šnurovačiek ;
  • profesionálne poradenstvo a služby;
  • pohodlie ako doma na gauči s kávou, čajom či šampanským;
  • posedenie v salóne s vašimi kamarátkami a hodiny rozprávania sa;
  • naše priateľstvo… Veď aj my sme v prvom rade ženy.

Počas celého nášho svadobného snaženia pracujeme na tom, aby práve šaty od nás prispeli k troche šťastia vo váš svadobný deň, no nielen to. Z každých šiat odkladáme určitú sumu aj na charitu, a tak aj vy, milé nevesty, prispievate k šťastiu iných, za čo vám patrí naše veľké ĎAKUJEM.

Vaša Lucka a Anička

LULUANNA

Račianska 22A 831 02 Bratislava

www.luluanna.sk/

Fotogaléria

Aktuálne novinky priamo na váš e-mail.