DOMINIKA A MIROSLAV

Krásna Dominika a sympatický Miro sa spoznali na párty u priateľov. Neskôr, keď sa o tejto párty rozprávali, zistili, že ani jednému z nich sa tam veľmi ísť nechcelo. Osud to však chcel inak, spoznali sa, a po 5. rokoch sa zobrali v Častkovciach.

Zásnuby v Dubaji

O ruku sa ma môj manžel rozhodol požiadať na dovolenke v Dubaji. Bolo to pre mňa naozaj veľké prekvapenie, nakoľko sme sa o zásnubách nikdy ani len nerozprávali. A teda viete si predstaviť, aké prekvapenie to pre mňa celé bolo.

Klasická svadba bez stresu a z lásky

Môj manžel je veľký pedant nielen na poriadok, ale aj na plánovanie. Ak by to bolo celé na mne, nestíhali by sme alebo všetko robili pod stresom. Vďaka nemu celé plánovanie išlo pomerne ,,hladko“. Najdôležitejšie pri tom celom bolo pre nás to, aby sa naši svadobní hostia cítili na svadbe príjemne, uvoľnene a mali z celého nášho svadobného dňa pekný zážitok. A myslím, že sa nám to aj podarilo. V mnohých veciach sa snažím držať trendov. Vo svadbe som tak trochu staromódna a bola som veľmi rada, keď som zistila, že aj môj manžel. Obaja sme sa zhodli, že chceme klasickú dedinskú svadbu, taká aká býva na dedinách zvykom. Z tradícií sme mali pýtanie nevesty, odprosenie, rozbíjanie taniera pred vstupom do sály či  polnočné čepčenie. Poznám mnoho párov, ktoré si svadbu plánujú, no namiesto toho, aby si (aj samotné prípravy) užívali, robia si s tým až príliš veľké starosti a vo svadobný deň sú viac pod stresom ako si ho užívajú. My sme si z celých príprav zas až takú veľkú hlavu nerobili. Rátali sme s tým, že niečo aj vyjsť nemusí, pretože to je úplne normálne. Týmto spôsobom sme si užili nielen svadobné prípravy, ale hlavne náš svadobný deň. Svadba je predsa radostná udalosť. Nenechajte si ujsť všetko to krásne, kvôli tomu, že tá malá ozdôbka vzadu nie je na správnom mieste.

Svadobné šaty boli tie pravé

Či to bola láska na prvý pohľad to presne neviem, pretože som sa snažila vyberať svadobné šaty hlavne s nadhľadom. Čo viem ale naisto bolo, že keď som si svoje svadobné šaty obliekla, povedala som si len ,,WAU“. Myslím, že to každá nevesta cíti, keď sa vidí v tých svojich prvýkrát, že tieto sú tie pravé.

Priateľky menom družičky

Niekde som čítala, že sú to práve detaily, ktoré dokážu umocniť atmosféru a ktoré dokážu zútulniť priestor. Pre našich svadobných hostí na stoloch čakali perníkové srdiečka s našimi menami a dátumom svadby, ktoré slúžili ako pamiatka na náš svadobný deň. Atmosféru dotváralo taktiež mojich päť krásnych družičiek. Boli také ochotné, že nielenže sa obliekli do rovnakých šiat, ale ešte mi aj počas celého svadobného dňa boli s čímkoľvek nápomocné, za čo im doteraz veľmi ďakujem. Celá svadba bola naozaj krásna a sme radi, že nám vyšla presne tak, ako sme si to naplánovali.

Dezire.eu

Som rada, že niektoré momenty či už zo svadby alebo z jej príprav sa mi podarili zachytiť aj na blogu či Instagrame. Aj takouto formou je to pre mňa pekná pamiatka na svadbu aj do budúcnosti. Na všetkých článkoch zo svadby som si dala záležať rovnako, no najväčší (alebo možno najemočnejší) vzťah mám k článku: ,,Ako sa cítim ako vydatá?“. Popisuje to, ako sa z moderného človeka nehrnúceho sa v dnešnej dobe do svadby, stal človek, ktorý sa so svadbou úplne stotožnil. Pre nevesty by mohli byť zaujímavé články: ,,Výber svadobných šiat“, ,,Ako vyzerali moje družičky?“ či článok ,,Ako vyzerala príprava našej svadby?“.

Text: Dominika Sládková Foto: LKstudio

0 komentárov

Pridaj komentár