Návrat k prírode

Keď sa vydarí počasie a už začiatkom mája slnko hreje ako počas horúceho leta, keď sa prepojí svadba, skvelí ľudia a príroda, vznikne jarný svadobný editoriál, odrážajúci fantastickú náladu, ktorá panovala počas jeho tvorby v Rusoveckom lesoparku.

Lifestyle-svadobná fotografka Alex Kiňová a návrhárka Zuzana Kedroňová z Yoora studio čakali presne na takýto príjemný jarný deň, aby mohli zrealizovať svoju už dlho plánovanú spoluprácu. Na dobré sa oplatilo počkať, a v prípade týchto nádherných fotiek to platí dvojnásobne. Aj keď „nevesta“ so „ženíchom“ v skutočnosti netvoria pár, sú však dlhoroční priatelia. Aj preto sa fotografke podarilo zachytiť krásne momentky ako počas skutočného svadobného dňa.

Ako celé fotenie, tak aj samotné šaty sú spojené s prírodou. Tento, ale aj všetky ďalšie  modely z kolekcie značky Yoora studio spája hlavná línia, a tou je použitý prírodný certifikovaný materiál: bio a mierumilovný hodváb, krajky z bio bavlny, taktiež satén z bambusového vlákna, ktorým sú šaty podšité.

Značka sa zameriava na individuálny prístup a prispôsobenie modelov osobitým požiadavkám a potrebám klientiek. Všetky šaty sú šité na mieru, a tým podčiarkujú jedinečnú osobnosť nositeľky.

Svadobná kytica, ktorú tvoria  pivonky, kvet pagaštanu, orlíček, srdcovka, či malá kytička v ženíchovom saku, ktorá pôvabne dopĺňa celú atmosféru pochádza z pod šikovných rúk dievčat z Botanical Lab concept storu.

Text: Zuzana Kedroňová / Foto: Alex Kiňová / Kvetinový dizajnBotanical LabVlasy a make-up: Katarína Zuzulová Svadobné šaty: Yoora studio / Oblečenie ženícha: Pierre Cardin

0 komentárov

Pridaj komentár