Darčeky na výročie svadby

Každé výročie svadby je dôležitou udalosťou, ktorá si okrem slávnostnej atmosféry vyžaduje aj dôkladne premyslený darček či prekvapenie. Existuje nespočetne veľa možností, ako možno vystihnúť dôležitosť a slávnostnosť daného dňa.

Príjemné spomienky

Darčekové predmety vytvorené na základe individuálnych požiadaviek a ešte k tomu s vlastným motívom alebo fotografiou vyčaria každému úsmev na tvári. Rozličné dekorácie, ale aj praktické predmety, na ktorých je vyobrazený manželský pár sú skvelým darčekom, ktorý iste nezapadne prachom. Je vhodné vybrať fotografie, pri ktorých sa manželia prenesú v čase a zaspomínajú si na veľkolepé zážitky. O darčeky s vlastnými fotografiami dnes nie je núdza. Mnohé internetové obchody ponúkajú aj služby na mieru, pri ktorých vynikne najmä originalita zákazníka.

Klasika, ktorá nesklame

Aj keď je výročie svadby výnimočná udalosť, nič nepokazíte ani klasickými darčekmi, po ktorých dnes siahnu mnohí. Typický darček pre partnera k výročiu je alkohol. Obľúbený alkoholický nápoj v darčekovej fľaši rôznych tvarov, rozmerov či farieb je perfektný darček k dôležitej udalosti.

Samozrejme, že rovnaká klasika existuje aj pri darčekoch pre ženy. V tomto prípade ide aj o menšiu kreativitu a pozornosť manžela. Dôležité je vedieť obľúbený druh kvetov a prípadne aj farby, ktoré budú v kytici prevládať. Tradičným variantom sú červené ruže, ktoré signalizujú vášeň, lásku a eleganciu.

Darčeky, s ktorými zabodujete

Najvýhodnejší spôsob, ako vyriešiť dilemu okolo darčeka pre svoju manželku je jednoznačne venovať dostatočnú pozornosť jej prianiam počas celého roka. Práve v okamihoch nepozornosti môže byť vyslovené prianie, ktoré by dokázalo vyčarovať dokonalú atmosféru. Ak sa vám však nevybavuje žiadna podobná situácia, nie je dôvod na obavy. Zabodovať môžete s inými darčekmi a možno vyberiete práve ten, ktorý sa vaša partnerka tajne želá.

Šperky sú odjakživa spájané so zvýraznením ženskej krásy. Typ šperkov, ktorý manželka preferuje vám napovie aj materiál, motív alebo dokonca konkrétneho výrobcu.

Významným prekvapením je aj dovolenka, wellness, adrenalínové zážitky alebo predĺžený víkend. Pokiaľ je manželka zapálená pre dobrodružstvo a adrenalín, možno zakúpiť napríklad poukaz na skok padákom, bungee jumping, let balónom či paragliding. Dovolenku je vhodné zvoliť v prostredí, v ktorom dokáže zrelaxovať nielen vaša manželka, ale aj vy.

Darčeky pre manžela

Darčeky pre pánov predstavujú o niečo menšiu kategóriu ako pre dámy, ale napriek tomu je skutočne z čoho vyberať. Opäť možno vybrať poukaz na výnimočný zážitok alebo príjemné dovolenkové chvíle.

Aj šperky dokážu pánov potešiť. Konkrétne vysnívané športové hodinky, náramky alebo elegantné hodinky na slávnostné príležitosti. Smart doplnky v tomto prípade hrajú tiež dôležitú úlohu.

Ak sa váš manžel aktívne venuje športu a cvičeniu, ľahko a jednoducho viete vykúzliť užitočný darček so športovou výbavou.

Text: Zuzana Bánska

Foto: fotobanka

0 komentárov

Pridaj komentár