Fotenie v meste umelcov

Banská Štiavnica. Mesto spájané s bohatou históriou, kultúrnym dedičstvom či baníckym remeslom.

Pre mňa to však už navždy ostane miesto, ktoré skrýva okúzľujúce zákutia. Miesto, kde máte chvíľami pocit, že sa prechádzate uličkami čarovného Talianska, inokedy zas, že ste našli ľudskou rukou nedotknutú prírodu. Či už máte radšej to alebo ono, v Štiavnici si pri „rande“ fotení či fotení svadobných portrétov skutočne prídete na svoje.

My sme pri vytváraní tohto fotoeditoriálu mali okrem skvelého výberu miesta ešte jednu výhodu – spolupracovali sme so špičkovými ľuďmi.

Monika a Robo boli počas fotenia veľmi spontánni, pozitívni a aj keď fotenie trvalo celý deň, únavu na sebe nedali poznať.

Nádherná kytica pre nevestu, čelenka do vlasov, pierko pre ženícha aj prírodne zladené stolovanie na jednom z kopčekov pod Kalváriou boli zas dielom dizajnérok z Kvety&domov Maxliving.

Vďaka fotografovi Marekovi Zelinovi, ktorý je v Banskej Štiavnici viac-menej „doma“, sme fotili skutočne aj na miestach, o ktorých možno „bežní návštevníci“ ani len netušia. Bolo to celé jednoducho úžasné a myslím, že každý z nás odtiaľ odchádzal so skvelým pocitom a úsmevom na tvári. A tak by predsa malo končiť každé svadobné fotenie, však?

Anežka

 

Text: Anežka Salokyová / Foto: Marek Zelina / Kvetinový dizajn, koncept a plánovanieKvety&domov Maxliving / Vlasy a make-up: KALA kozmetický salón / Svadobné šaty: Comeco – veľkoobchod / Oblečenie ženícha: Alain Delon
0 komentárov

Pridaj komentár