Lapkinn

Módnu blogerku Lindu a jej Dominika určite poznáte. Lapkinn je ich spoločný blog, ktorým naozaj žijú. Aké skvelé je, keď ľudia môžu robiť, čo ich baví. My sme ich oslovili na fotenie nášho editoriálu, kde si mali možnosť vyskúšať rande fotenie, originál svadobné fotky a dokonca a popolnočnú svadobnú atmosféru.

 

Juraj Gotthard je naozaj profesionál. Veľmi sa mi páčilo, ako premyslene s naším párom pracoval. Všetky miesta mal vopred prejdené a výsledné fotky už mal v hlave. Myslím, že Linde a Dominikovi sa tak spolupracovalo veľmi ľahko.

 

Na ,,svadobný deň“ sme si vybrali Kaštieľ Tomášov a jeho okolie, čo sa dokonale hodilo k štýlu svadobných šiat a smokingu.

Nášmu páru šlo fotenie veľmi prirodzene, a to nielen preto, že Linda je pred foťákom skoro denne, ale najmä preto, že sú krásne zamilovaníííí.

 

O všetky krásne aranžmány, zátišia a kvetinové nádhery sa starali Ponk Rentals – s citom, vkusom a štýlom.

 

 

Je po všetkom … svadobná párty skončila a začína manželstvo. Tak si naň pripime, nech trvá navždy.

 

Boli to krásne dva dni, spoznali sme ďalších skvelých ľudí a ja sa nesmierne teším z tejto práce!

Text: Nikoleta Mackovjaková / Foto: Juraj Gotthard / Svadobná a kvetinová výzdoba, tlačoviny: Ponk Rentals Floral and Wedding design/ MUAH: Ľubica Orolínová / Účes ženícha: Lukáš Očenáš / Svadobné šaty: ZOYA Wedding Center / Popolnočné šaty: Svadobný salón WEM / Oblečenie ženícha: Alain Delon / Topánky nevesty: Topánkovo / Šperky: ALO diamondsPriestor: Art Hotel Kaštieľ 

 

 

0 komentárov

Pridaj komentár