Oslava jari

Príchod jari je pre mňa vždy vydýchnutím si. Nieže by zima nemala svoje čaro – je krásna, fotogenická, keď vyjde slnko tak je to ako obraz z krásneho filmu. Ale chýba mi život, zeleň, kvety, bzučiace včielky…

Takže keď sme sa rozhodovali, aký štýl a farebnosť zvolíme pre náš styling do nového čísla časopisu Svadba, podvedome z toho vyšla oslava jari, tepla, prebúdzajúcej sa prírody a šťavnatých farieb. Navrhli sme organický a slobodný dizajn, “Ombre“ tieňovanie – jemný prechod od pudrových odtieňov cez svetlo ružovú, takzvanú “hot pink” až po sýtu cyklámenovú. Vytvorili sme tak kvetinovú girlandu, prechádzajúcu pozdĺž krásneho dreveného stola.

Ako prepojenie medzi touto kvetinovou nádherou a jednoduchým poctivým drevom sme použili dymovú transparentnú padavú látku, ktorá do celého stylingu vniesla snový a trochu bohémsky nádych. Táto sofistikovaná kombinácia spája viacero štýlov a vzniká tak úplne nová atmosféra. Trochu bohémska, trochu skromná, trochu rozmarná a zároveň úprimná.

Jar ponúka úžasnú škálu kvetov a farieb. Nádherný kvietok ranunculus – naša úplná srdcovka a užívame si ho len v zimných a jarných mesiacoch, kedy má svoju sezónu – sme doplnili množstvom voňavých ruží v niekoľkých odtieňoch, lysiantom, chmeľom, eukalyptom, ďalšími úžasnými kvietkami a mini jabĺčkami. Zlaté prvky posunuli tento svadobný dekor ešte o čosi ďalej. Krásne zlaté príbory dokonale harmonizujú s originálnymi svadobnými menovkami a menu kartami na čírom transparentnom plaste. Práve ten nechá vyniknúť všetko navôkol a pritom si zachová svoju vlastnú osobitosť.

Biele kaligrafické texty sú stále veľmi “in”. My sme ich doplnili aplikáciou plátkového zlata, čím získali na honosnosti a reprezentatívnosti. Plátkové zlato sa objavilo aj na skvelých makrónkach a donutkách, ktoré sú mimochodom hitom svadobnej sezóny 2018.

 

 

Foto: Nikoleta Mackovjaková / Svadobný dizajn, kvety, koncept, tlačoviny a text: Flordeluxe.sk / Svadobná torta a cukrovinky: Kvalitnetorty.sk / Priestory: Penzión Zwicker

 

 

 

0 komentárov

Pridaj komentár