Rozšírte svoje portfólio – Svadobný fotoeditoriál 2020

Svadobní fotografi Darina a Tomáš organizujú svadobný fotoeditoriál pre externých fotografov. Tento nápad vznikol na podnet momentálnej situácie na Slovensku, nakoľko si skoro všetci svadobní dodávatelia prešli asi jedným z najťažších období kvôli korona vírusu. Táto sympatická dvojica sa rozhodla, že zorganizuje aj napriek tomu fotoeditoriál a fotografom poskytne účasť zadarmo. Chceli by takto podporiť 5. fotografov, ktorí prišli o svoj príjem. Zúčastni sa fotoeditoriálu aj ty.

Môžete sa tešiť na: exkluzívnych dodávateľov, nádherné lokácie, zamilovanú dvojicu a všetko sa to udeje bez časového stresu.

Dátum: 7.6.2020
Trvanie: cca 12 hodín
Miesto: Penzión St. Martin, Spišské Podhradie
Cena: 120€ (Obed, malé občerstvenie počas dňa, káva/čaj je v cene.)

Môžete sa tešiť na nádherné prostredie v okolí Spišského Podhradia. Fotenie sa začne v nádhernom historickom penzióne a bude pokračovať v krásnej záhrade penziónu. Potom Vás čaká viacero úžasných miest v okolí. Neodmysliteľnou súčasťou fotenia bude aj Spišský hrad a iné ikony tohto východoslovenského kraja. Preto neváhajte a podporte túto krásnu myšlienku. Fotoeditoriál Vám ukážeme aj na našich sociálnych sietiach.

Viac informácii nájdete tu : https://darinatomas.sk/produkt/svadobny-fotoeditorial2020/fbclid=IwAR2O6M6KMncE8i6v7pNwWKiDavLxW5RSW9ZGZ2fcTZQXWuUBCJJWTnq3yWc

0 komentárov

Pridaj komentár