Spravte zo svojho rande nezabudnuteľný zážitok

Inšpirujte sa našimi tipmi

Určite to pozná každý z vás. Motýle v žalúdku, sucho v krku, obavy skĺbené so vzrušením. Reč je, samozrejme, o prvom rande, ktoré chceme mať čo najdokonalejšie. Dohodnúť si večeru, posedieť si pri vínku, ísť do kina či na prechádzku, to poznajú všetci. Ale čo tak vyjsť zo svojej komfortnej zóny a randenie si troška spestriť? 

Ste hladní? 

Namiesto rezervácie stola v dobrej reštaurácii sa vyberte do obchodu, nakúpte obľúbené potraviny a spoločne si navarte. Môžete si byť istí, že sa spolu poriadne zabavíte, nasmejete a zistíte o sebe niečo viac. Ak si v kuchyni veríte, skúste sa dohodnúť, že každý prinesie 5 obľúbených ingrediencií, z ktorých vykúzlite váš vlastný recept.

Keď vás to aj tak ťahá do reštaurácie, skúste nechať výber na náhodu. Napíšte na lístočky 5 – 10 reštaurácií vo vašom okolí a losujte!

Alebo sa vyberte na najbližší food fest, ktorých je v poslednej dobe v každom väčšom meste neúrekom. Zacapkať si ruky od omáčky môže byť občas zábavnejšie ako kultivované posedávanie v reštaurácii.

Kino trocha inak

Skúste zistiť, či vo vašom okolí nebude v blízkej dobe cestovateľské kino o mieste, ktorá vás oboch zaujíma. Dozviete sa niečo nové, pozriete si krásne fotky a popri tom zistíte, čo má rada vaša polovička.

Máte spoločnú obľúbenú filmovú sériu? Čo tak Harry Potter, Star Wars, Jurský park, Pán prsteňov alebo Marvel filmy? Spravte si filmový maratón, oblečte sa do teplákov, prichystajte popcorn, zmrzlinu, deku a kopec času.

Zabudnite na klasickú prechádzku

Namiesto nej si obujte korčule a rande plné adrenalínu sa môže začať. V lete prevetrajte kolieskové a objavte čaro prírody, v zime zájdite na klzisko (najlepšie pod holým nebom) a v čarovnej vianočnej atmosfére si vychutnajte jazdu na lade bok po boku.

Prechádzku môžete ozvláštniť napríklad venčením psíkov z útulku. Ak máte obaja radi štvornohých chlpáčov, uvidíte, ako vás tento spoločný dobrý skutok dokáže zblížiť.

Jeseň je ideálny čas na púšťanie si šarkana. No a čo, že je to záležitosť najmä malých detí! Trocha sa vyblázniť vám padne obom vhod, následne sa môžete zahriať pri teplom čaji. Vedzte, že pri tejto aktivite na vás čaká kopec zábavy a smiechu.

Dá sa to aj takto

V rôznych podnikoch sú čoraz viac populárne vedomostné kvízy, ktoré sú skvelým tipom na vaše rande. Môžete nájsť kvízy, ktoré sú určené len pre dvoch, alebo vezmite kamarátov a spravte si všetci spolu pekný a náučný večer.

Ak ste stará škola a namiesto hier na mobile si radšej zahráte tie stolové, spravte si pekné rande práve pri nejakej spoločenskej hre. Existuje veľké množstvo takých, ktoré sú určené práve na spoznávanie vo dvojici.

Spravte si parádny výlet do prírody spojený s opekaním klasických špekáčikov a slaninky. Alebo si rezervujte miesto na ochutnávke kvalitných vín, poprípade si dajte súboj v jazde na motokárach. Možností je skutočne neúrekom, stačí zapojiť trocha fantázie a nezabudnúť si doma dobrú náladu, bez tej to predsa nejde!

Text: Martina Dudíková / Foto: Pinterest

0 komentárov

Pridaj komentár