Svadobné dekorácie na auto, ktoré nikdy nevyjdú z módy

Honosne vyzdobená kapota, neprehliadnuteľný zvuk plechoviek či symbolická bábika. Auto, ktorým prichádza nevesta alebo ženích by malo byť na prvý pohľad rozoznateľné od áut svadobčanov. S výberom auta môžete ísť na istotu a siahnuť po limuzíne, alebo zaujať svadobčanov jedinečným veteránom. Nech už sa rozhodnete pre akýkoľvek typ auta, svadobná výzdoba dá svetu jasne najavo, že tento deň je pre vás výnimočný.

Auto nevesty

Na aute nevesty by mala viditeľne prevládať jemná kvetinová výzdoba, ktorá ladí so svadobnou kyticou. Rovnako, ako pri kytici, tak ani pri týchto dekoráciách sa nemusíte vzdávať svojich predstáv a vybrať si môžete nielen farby, ale aj kvetinové druhy. Celkovú výzdobu auta je vhodné prispôsobiť aj farbe laku tak, aby sa jednotlivé dekorácie na aute vynímali. Najčastejšou voľbou sú čierne autá, na ktorých perfektne vyniknú biele stuhy, mašle i kvety. Biela farba sa síce automaticky spája so svadobným dňom, ale neznamená to, že musí byť súčasťou aj vašej výzdoby. Farebné prevedenie dekorácií si môžete nakombinovať podľa seba a ukázať tak svadobčanom svoju kreatívnu stránku.  Najbohatšie ozdobená je zvyčajne predná časť auta, a to buď kvetinovými obrazcami, alebo len jednou veľkou kyticou. Živé kvety sú náchylnejšie na vysoké teploty a priame slnko najmä v letnom období, preto ak živé kvety musia byť bezprostrednou súčasťou vášho svadobného auta, zaobstarajte si jednoducho aplikovateľné ampulky s vodou na stonky kvetov a pri parkovaní sa sústreďte na tienisté miesta. V prípade umelých kvetov nie je potrebná výrazná ochrana pred slnkom, avšak niektorým materiálom môže teplota cez 40°C znehodnotiť tvar i farbu. Jemná výzdoba môže byť doplnená tradičnou bábikou, svadobným závojom alebo rozprávkovými črievičkami, ktoré automaticky signalizujú, že v aute sedí nevesta. Jedným zo spôsobom, ako možno dekorácie upevniť na aute sú prísavky. Ide o lacný a bezpečný variant používaný hlavne na kapote auta. Stuhy a mašle sú umiestnené na spätných zrkadlách, oknách či kľučkách pomocou uzlíkov. Pri spájaní týchto textilných dekorácií nikdy nepoužívajte špendlíky, ktoré by mohli lak auta poškodiť. Na ľahké a papierové dekorácie môže byť použitá aj obojstranná páska.

Auto ženícha

Auto ženícha by malo mať o niečo honosnejšiu výzdobu než auto nevesty, keďže po skončení obradu odvezie oboch mladomanželov. Kvetinová výzdoba nemusí zvýrazňovať len prednú časť auta, ale môže sa tiahnuť aj po celej streche. Z kvetov môžu byť zhotovené romantické obrazce v tvare prepojených sŕdc či prsteňov na znak lásky. Stuhy sa nemusia vynímať iba po bokoch auta, ale môžu byť aj súčasťou kapoty. Mladomanželským nápisom na zadnom skle alebo oknách dokážete prilákať pozornosť okolia, avšak nemusíte sa zamerať iba na vizuál auta. Svetu môžete dať túto novinku na známosť aj prostredníctvom symbolických plechoviek priviazaných o zadnú časť auta. Plechovky môžu zdobiť mená novomanželov alebo tematické texty.

 

0 komentárov

Pridaj komentár