Ľahučké svadobné šaty z módnej prehliadky

Milé žienky zo salónu Lulu Anna usporiadali nádhernú prehliadku svadobných šiat značky Anna Kara. Podľa ich slov perfektná svadba začína správnymi šatami – šaty, ktoré sa dokonale hodia na vaše telo i osobnosť a v ktorých sa cítite krásne.

Pri značke Anna Kara zabudnutie na pompézne sukne a nepohodlné spodničky. Šaty, ktoré nájdete v tomto salóne, majú zmysel pre štýl. Považujú sa za jedinečné, inovatívne a kladú dôraz na klasickú a nadčasovú eleganciu, ale zároveň obsahujú v sebe istú dávku čarovnej romantiky. V šatách Anna Kara sa budete jednoducho cítiť ako éterická víla.

Jednotlivé modely majú jednoduché strihy zvýrazňujúce ženské krivky a sú nesmierne pohodlné, ľahké. Ušité sú z veľmi kvalitných látok a materiálov: jemný hodváb, tyl, bavlna či prepracovaná čipka.

Do svadobného salónu LuluAnna dali majiteľky Lucka a Anka svoje srdcia. Nevestám plnia sny o ľahučkých šatách, aby sa vo svoj svadobný deň cítili výnimočne, ale aj komfortne. Preto sa rozhodli najnovšiu kolekciu odprezentovať spomínanou Trunk show. Počas tohto eventu ste si mohli s drinkom v ruke pozrieť to najkrajšie, čo značka Anna Kara ponúka, a ,veru, stálo to za to. Veď posúďte sami.

Text: Veronika Grožajová / Foto: Jana Fašungová

0 komentárov

Pridaj komentár